Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, από τον δήμο Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι οι υπηρεσίες του θα λειτουργούν μέχρι τις 11 π.μ., προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής και των υπαλλήλων στις απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις.
Μέχρι τις 11 π.μ. θα λειτουργήσουν και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων. Ωστόσο κανονικά θα λειτουργούν τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, ενώ και τα ΚΔΑΠ του Δήμου θα λειτουργήσουν στο απογευματινό τους ωράριο.
Για την υποστήριξη των λειτουργιών της πόλης έχει ληφθεί μέριμνα για τις κατάλληλες προσαρμογές, ώστε να υπάρχει προσωπικό ασφαλείας καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
Παρακαλούνται οι πολίτες που έχουν τυχόν προγραμματισμένα ραντεβού εκείνη την ημέρα, μετά τις 11 το πρωί, να έρθουν σε συνεννόηση με τους υπαλλήλους, για μετάθεση αυτών των ραντεβού.
Άρθρο Localit 26 Φεβρουαρίου, 2025
Μέχρι τις 11 π.μ. η λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου Λαρισαίων την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου – Κανονικά τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Ετικέτες
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Ενδιαφέρουν
29 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
34η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Καλαμαριάς
Ο Δήμος Καλαμαριάς διοργανώνει την 34η Εθελοντική Αιμοδοσία, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026, από τις…
Ενδιαφέρουν
29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επετειακές εκδηλώσεις για τα 455 χρόνια από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου
Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την 455η επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου με ένα πολυήμερο πρόγραμμα…
Ενδιαφέρουν
22 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θηβαίων: Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια
Ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει ένα πενθήμερο δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, με αφορμή…