Άρθρο Localit 14 Νοεμβρίου, 2022

Μαρούσι: Μηνύσεις κατά αγνώστων από τον Δήμο, για βανδαλισμούς σε παιδικές χαρές και πλατείες της πόλης

Νέες μηνύσεις κατά αγνώστων καταθέτει ο Δήμος Αμαρουσίου, για τους βανδαλισμούς σε παιδικές χαρές και πλατείες της πόλης.

«Οι βανδαλισμοί σε πλατείες, παιδικές χαρές, ανοικτούς αθλητικούς χώρους και σχολεία, συνιστούν απειλές για την Μαρουσιώτικη κοινωνία και κυρίως για τα παιδιά μας», δήλωσε ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου, με αφορμή το νεότερο βανδαλισμό σε παιδική χαρά, στην περιοχή του Αγίου Θωμά.

Πρόσθεσε επίσης ότι, οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, έχουν τη σαφή οδηγία, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες που περιλαμβάνουν την κατάθεση μηνύσεων αλλά και τη διερεύνηση εγκατάστασης τεχνικών μέσων σύμφωνα με τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων, για την εποπτεία των δημοτικών χώρων κατά τις νυχτερινές ώρες. «Τόσο το αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου όσο και η Γραμμή Δημότη 15321 είναι στη διάθεση των πολιτών για την αναφορά φαινομένων καταστροφής της Δημοτικής περιουσίας», όπως είπε.

Η εν λόγω παιδική χαρά (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Πιτταρά) θα παραμείνει κλειστή μέχρι ότου οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου αποκαταστήσουν τη ζημιά.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 29 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αιγάλεω: Δωρεάν αιματολογικός έλεγχος στα Δημοτικά Ιατρεία

Ο Δήμος Αιγάλεω, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας και Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, διοργανώνει…

Ενδιαφέρουν 28 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Καλοκαιρινοί Παιδότοποι» 2026 στον Δήμο Πετρούπολης

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Καλοκαιρινοί Παιδότοποι» 2026 του Δήμου…

Ενδιαφέρουν 25 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ «Πόλεις»

Η Ναύπακτος φιλοξένησε τα γυρίσματα της νέας ιστορικής σειράς ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ «ΠΟΛΕΙΣ», επιβεβαιώνοντας –όπως…