Άρθρο Localit 09 Αυγούστου, 2022

Μαρούσι: Με 550 νέα φωτιστικά σώματα  LED, ξεκίνησε η αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της πόλης

Στον Δήμο Αμαρουσίου, ξεκίνησε η έναρξη της πρώτης φάσης αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην πόλη, με την αντικατάσταση πλέον των 550 φωτιστικών σωμάτων, με νέα τεχνολογίας LED, με τον δήμαρχο της πόλης να κάνει λόγο για μια νέα εποχή στον τρόπο και την ποιότητα του οδοφωτισμού στην πόλη: «Ακόμη μία δέσμευσή μας γίνεται πράξη. Για ένα Μαρούσι περισσότερο φωτεινό, ασφαλές που σέβεται το περιβάλλον και τους νέους κανόνες στην οικονομία της ενέργειας».

Σύμφωνα με τον Θ. Αμπατζόγλου «Η επιβεβλημένη αναβάθμιση του πεπαλαιωμένου δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην πόλη μας, είναι μία ενέργεια που αφορά στον ποιοτικότερο φωτισμό εν γένει, στην ασφάλεια των πεζών και των οδηγών οχημάτων, στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση σημαντικών πόρων για τη συντήρησή του (δικτύου)».

Κατά την πρώτη φάση, περισσότερα από 550 φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED θα τοποθετηθούν στις κεντρικές οδούς περιοχών όπως Κέντρο – ΚΑΤ, Άγιος Θωμάς, Άγιος Νικόλαος, Νέα Φιλοθέη, Εργατικές Κατοικίες, Κοκκινιά, Σωρός, Νέο Μαρούσι, Πολύδροσο, Παράδεισος.

“Στόχος μας είναι, σε σύντομους χρόνους, όλο το Μαρούσι να έχει ένα νέο σύγχρονο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού αντάξιο του Μητροπολιτικού του χαρακτήρα. Παράλληλα προωθούμε και τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έτσι ώστε οι επιλογές μας στο μέλλον, να είναι περισσότερες και επ’ ωφελεία των Δημοτών μας» κατέληξε ο δήμαρχος της πόλης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 10 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Χαλανδρίου: Στη διάθεση των κατοίκων η Παραρεμάτια Διαδρομή

Μετά την παράδοση της νέας οδού Γυφτοπούλου, μια ακόμα από τις αναπλάσεις που υλοποιεί ο…

Βιώσιμες Πόλεις 04 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκτυο ποδηλατοδρόμων σχεδιάζει ο δήμος Παλλήνης

Στην υλοποίηση του σχεδίου για ένα σύγχρονο δίκτυο ποδηλατοδρόμων μέσα στην πόλη, προχωρά ο δήμος…

Βιώσιμες Πόλεις 19 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κατερίνης: Υπογραφή σύμβασης για την ανάπλαση κεντρικού πεζόδρομου Μ. Αλεξάνδρου και πλατείας Ελευθερίας

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του δήμου Κατερίνης και της «Πιερικής Αναπτυξιακής Α.Ε. Ο.Τ.Α.» η…