Άρθρο Localit 26 Ιουλίου, 2018

Μ. Παναγιωτάκης : Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει αποκατασταθεί το μεγαλύτερο τμήμα των ζημιών από τις πυρκαγιές στο δίκτυο της ΔΕΗ

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές στο μεγαλύτερό τους μέρος, επεσήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ για τις βλάβες που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

«Έχουν υπάρξει εκτεταμένες ζημιές» ανέφερε συγκεκριμένα ο επικεφαλής της ΔΕΗ και πρόσθεσε: «Είναι τρεις γραμμές μέσης τάσεως οι οποίες είναι οι γραμμές κορμού, οι οποίες έχουν υποστεί άλλη μικρότερη και άλλη πολύ περισσότερη ζημιά, αυτές αποκαθίστανται. Χθες νομίζω τελείωσε η πρώτη. Προτεραιότητα είναι τα αντλιοστάσια τα οποία πιστεύω ότι μέχρι σήμερα θα έχουν τελειώσει. Πιστεύω ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές στο μεγαλύτερό τους μέρος. Έχουν γίνει ενισχύσεις, έχει γίνει πολύ μεγάλη κινητοποίηση και οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο ΔΕΔΔΗΕ. Έχει γίνει πολύ μεγάλη κινητοποίηση από τη Θήβα, από εργολάβους, από άλλες περιοχές της Αθήνας, υλικά υπάρχουν και νομίζω ότι θα πάμε καλά προς αυτή την κατεύθυνση».

Αναφερόμενος στην απόφαση να διαγραφούν οι οφειλές των πληγέντων για ηλεκτρική ενέργεια από την 1/1/21018 μέχρι και την ημέρα της πυρκαγιάς ο κ. Παναγιωτάκης σημείωσε ότι αφορά εκείνους των οποίων τα σπίτια έχουν καταστραφεί, δηλαδή για τις κατοικίες, για τα ρολόγια των σπιτιών που έχουν καταστραφεί και τα ρολόγια των σπιτιών που έχουν κάποιο θύμα. Διευκρίνισε ότι η διαγραφή αφορά μόνο το σκέλος της ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς η ΔΕΗ δεν μπορεί να διαγράψει δημοτικά τέλη ή τις άλλες χρεώσεις που εισπράττει για λογαριασμό τρίτων και τόνισε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι δικαιούχοι.

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 20 Ιανουαρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Οι δομές, οι άνθρωποι και τα τηλέφωνα που μπορούν να βοηθήσουν τους αστέγους

Σε πλήρη ετοιμότητα για την προστασία των αστέγων της πόλης από το επερχόμενο κρύο δηλώνει…

Ρεπορτάζ 20 Ιανουαρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για τους εργαζόμενους του Δήμου Κομοτηνής από τον ΕΕΣ

Ο Δήμος Κομοτηνής σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διοργάνωσαν…

Ρεπορτάζ 20 Ιανουαρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάνω από 200.000 κλήσεις έκοψε το 2021 η Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης

Περισσότερες από 200.000 κλήσεις σε παραβάτες οδηγούς έκοψε κατά τη διάρκεια του 2021 η Δημοτική…