Άρθρο Localit 29 Οκτωβρίου, 2015

Λήψη μέτρων για την επίσπευση του έργου αναστήλωσης του Γεφυριού της Πλάκας

ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΓΕΦΥΡΙ  ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣΗ λήψη απαραίτητων μέτρων για την επίσπευση του έργου αναστήλωσης του Γεφυριού της Πλάκας, εντός του ορισμένου χρονοδιαγράμματος, συζητήθηκε σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στη συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, με τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδη Μπαλτά.

Συμφωνήθηκε να γίνεται συνάντηση της Επιτροπής Παρακολούθησης Έργου, παρουσία του υπουργού, σε μηνιαία βάση, για την εποπτεία της πορεία των εργασιών αποκατάστασης.

Στη συνάντηση κλήθηκαν να συμμετάσχουν ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου  Δημήτρης Καλιαμπάκος και η  Αμαλία Ανδρουλιδάκη προϊσταμένη της Διεύθυνσης Νεώτερων και Σύγχρονων Μνημείων.

Στη διάρκειά της έγινε εκτενής ενημέρωση στον Υπουργό για το θέμα και επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον του για την επίσπευση των εργασιών.

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 07 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του ΣΜΕΔΕΚΕΜ ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου

Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Μελετητών Δημοσίων…

Ρεπορτάζ 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: ανανεώνεται ο στόλος Καθαριότητας

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού παρέλαβε το πρώτο από τα επτά νέα οχήματα που θα ενισχύσουν…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…