Άρθρο Localit 23 Ιουνίου, 2022

«Λευκές Νύχτες» στα εμπορικά καταστήματα Ζωγράφου στις 25 Ιουνίου και 9 Ιουλίου

Στις 25 Ιουνίου και στις 9 Ιουλίου τα εμπορικά καταστήματα στο Δήμο Ζωγράφου θα είναι ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα, στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας» που γίνεται για πρώτη φορά σε αυτήν την περιοχή της Αθήνας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, πρόκειται για μία δράση για την οποία συνεργάζονται το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος και ο Δήμος Ζωγράφου, με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Τους κατοίκους και τους επισκέπτες περιμένουν προσφορές και εκπτώσεις από τα καταστήματα ενώ θα διοργανωθεί λαχειοφόρος αγορά για την αγορά σύγχρονου λαπαροσκοπικού εξοπλισμού για το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Οι συνδιοργανωτές καλούν τους πολίτες να ζήσουν μία «Λευκή Νύχτα» στο Δήμο Ζωγράφου, στηρίζοντας έτσι την τοπική επιχειρηματικότητα, αρχικά στις 25 Ιουνίου 2022 επί της κεντρικής λεωφόρου Ζωγράφου, Λεωφόρου Παπάγου και ώρα 21.00-00.30 και στις 9 Ιουλίου 2022 επί της κεντρικής Λεωφόρου των Ιλισίων, Γρηγορίου Αυξεντίου, και ώρα 21:00- 00:30.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…