Άρθρο Localit 22 Ιανουαρίου, 2024

Λευκάδα: Η επιτάχυνση υλοποίησης έργων στο επίκεντρο σύσκεψης

Τα υπό εξέλιξη έργα της διαμόρφωσης εισόδου παραλίας της πόλης της Λευκάδας (Α και Β τμήμα), της κατασκευής περιφερειακής οδού της πόλης της Λευκάδας, της αποπεράτωσης του Δημοτικού Θεάτρου, της βελτίωσης της Οδικής Ασφάλειας  Δήμου Λευκάδας και της αποκατάστασης του δημοτικού κινηματογράφου Απόλλωνα Λευκάδας, αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης που έγινε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λευκάδας Ξενοφώντα Βεργίνη στο γραφείο του την περασμένη Παρασκευή 19 Ιανουαρίου.

Στη σύσκεψη κλήθηκαν και συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Τεχνικός Διευθυντής της κατασκευαστικής εταιρείας «ΙΟΝΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ» κ.κ. Νικόλαος Γράψας και Παναγιώτης Ζαβιτσάνος αντίστοιχα καθώς και η Αντιδήμαρχος, ο Διευθυντής, ο Προϊστάμενος και η Πολ. Μηχανικός των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ.κ. Σεβαστή Κωνσταντινίδη, Σπυρίδων Αρέθας, Δημ. Βραχνούλας και Αγγελική Γεωργάκη αντίστοιχα.

Συμφωνήθηκε ότι οι συμβαλλόμενοι Δήμος Λευκάδας και Κατασκευαστική Εταιρεία, σε συνεργασία, θα αναζητήσουν τις ενδεδειγμένες λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν, προκειμένου να επιταχυνθεί η άρτια υλοποίηση και η καλύτερη παρακολούθηση της εκτέλεσης των έργων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Καταβολή επιδόματος σίτισης και στέγασης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος κατέβαλε τα πρώτα ποσά για το διάστημα Νοεμβρίου – Απριλίου, στηρίζοντας έμπρακτα τους…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…