Άρθρο Localit 20 Ιανουαρίου, 2022

Λάρισα: Σε ετοιμότητα  οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου για τους άστεγους ενόψει κύματος ψύχους

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η  Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων  για την προστασία των αστέγων της πόλης μας από την επερχόμενη κακοκαιρία.

Από την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου και για όσο επικρατήσουν οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, λειτουργεί σε 24ωρη βάση, θερμαινόμενος, φυλασσόμενος χώρος στην οδό Αχιλλέως αρ. 26,στη συνοικία Ανθούπολης.

Οι άστεγοι και όσοι πολίτες διαβιούν  σε επικίνδυνες συνθήκες, θα έχουν τη δυνατότητα να προστατευθούν από το κρύο ενώ θα προσφέρονται κουβέρτες, ζεστά ροφήματα και πρόχειρα γεύματα.

Σημειώνεται ότι θα τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι ενδιαφερόμενοι πριν την είσοδο θα υποβάλλονται σε self test.

Για τον εντοπισμό και ενημέρωση των αστέγων, ειδικό κλιμάκιο θα πραγματοποιεί συνεχείς επιτόπιες παρεμβάσεις στους δρόμους της πόλης.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι σε 24ωρη βάση λειτουργεί από τη  Διεύθυνση  μας τηλεφωνική γραμμή (6970236181), όπου οι πολίτες μπορούν να αναφέρουν σημεία όπου βρίσκονται άστεγοι που χρειάζονται βοήθεια.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 07 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του ΣΜΕΔΕΚΕΜ ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου

Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Μελετητών Δημοσίων…

Ρεπορτάζ 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: ανανεώνεται ο στόλος Καθαριότητας

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού παρέλαβε το πρώτο από τα επτά νέα οχήματα που θα ενισχύσουν…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…