Άρθρο Localit 23 Φεβρουαρίου, 2015

Κούλουμα στην παραλία Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο

καθαρά-Δευτερα-300x200Με τα παραδοσιακά κούλουμα, ολοκληρώνονται σήμερα Καθαρά Δευτέρα,  23 Φεβρουαρίου, οι εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου –Ταύρου.

Με  παραδοσιακό γλέντι στις 11.30 το πρωί στην παραλία Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, με μουσική και χαρταετούς, οι κάτοικοι του Δήμου  προσκαλούνται να γιορτάσουν παραδοσιακά την σημερινή  ημέρα.

Αύριο  Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις 20.00 το βράδυ στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” (Κωνστανστινουπόλεως και Σολωμού στο Μοσχάτο) θα γίνει η εκδήλωση της απονομής των τιμητικών βραβείων σε όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν στις φετινές καρναβαλικές παρελάσεις και σε όσους συμμετείχαν στην επιτυχή έκβαση των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους τους κατοίκους του Δήμου μας, αφού περιλαμβάνει και stand up comedy live με τους Θανάση και Κώστα Παπαγεωργίου και τον Αλέξανδρο Τσουβέλα  σε μία καταπληκτική παράσταση με γέλιο, πρόζα και αυτοσχεδιασμούς.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…

Ρεπορτάζ 10 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμοι σε όλη τη χώρα έστειλαν μήνυμα πρόληψης και αλληλεγγύης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία (SMA)

Με συμβολικές φωταγωγήσεις δημαρχείων, δημόσιων κτιρίων και τοπόσημων, αλλά και με στοχευμένα μηνύματα ενημέρωσης και…