Άρθρο Localit 28 Αυγούστου, 2020

Κορονοϊός: Πρόσθετα μέτρα ζητά ο Κ. Μουτζούρης και συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη

Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον ΕΟΔΥ ζήτησε εγγράφως, με επιστολή του, ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης των κρουσμάτων κορονοϊού στη Λέσβο.

Ο κ. Μουτζούρης ζητά περιορισμό εξόδου μεταναστών από τα ΚΥΤ, κλείσιμο Δημοσίων Υπηρεσιών, καθώς και περιορισμό ωραρίου καταστημάτων εστίασης, για την προστασία του πληθυσμού της Λέσβου από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Η επιστολή του κ. Μουτζούρη έχει αποδέκτες τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Χαρδαλιά και τον πρόεδρο του Ε.Ο.Δ.Υ. Π. Αρκουμενέα.

Μάλιστα, αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (Κουντουριώτη 1) έκτακτη σύσκεψη φορέων σχετικά με την εξάπλωση του κορονοϊού στη Λέσβο. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…