Άρθρο Localit 20 Οκτωβρίου, 2021

Κοινωνικό Πλυντήριο δημιούργησε ο Δήμος Αλίμου

Κοινωνικό Πλυντήριο, δημιούργησε ο Δήμος Αλίμου, για την εξυπηρέτηση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης.

Άστεγοι, πολίτες που είναι γραμμένοι στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου και δυσκολεύονται με τους λογαριασμούς του ρεύματος ή του νερού ή αδυνατούν να αγοράσουν ή να επισκευάσουν το πλυντήριό τους, μπορούν πλέον να αφήνουν τα ρούχα τους (κατόπιν ραντεβού) στο Κοινωνικό Πλυντήριο και να τα παραλαμβάνουν μέσα στην ίδια μέρα στεγνά και καθαρά.

Όπως σημειώνει, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ο Άλιμος γίνεται ο 3ος δήμος που αποκτά το δικό του Κοινωνικό Πλυντήριο, σε συνεργασία με το Skip και την Unilever.

Το Κοινωνικό Πλυντήριο, εφοδιασμένο με επαγγελματικό πλυντήριο και στεγνωτήριο, στεγάζεται στο κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών (Αριστοτέλους 25 & Αυξεντίου, ισόγειο) και τα ραντεβού κλείνονται στο τηλέφωνο 210 9815521 (Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 7 π.μ. έως 15:00).

Τα εγκαίνια του Κοινωνικού Πλυντηρίου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 στις 13:30.

«Με τη νέα αυτή κοινωνική δομή, εξασφαλίζεται καθαριότητα, ευπρέπεια, φροντίδα και υγιεινή για όλους τους πολίτες του Αλίμου που έχουν ανάγκη», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…

Ρεπορτάζ 10 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμοι σε όλη τη χώρα έστειλαν μήνυμα πρόληψης και αλληλεγγύης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία (SMA)

Με συμβολικές φωταγωγήσεις δημαρχείων, δημόσιων κτιρίων και τοπόσημων, αλλά και με στοχευμένα μηνύματα ενημέρωσης και…