Άρθρο Localit 01 Οκτωβρίου, 2024

Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα απέκτησαν τα Ψαρά

Τον πρώτο σταθμό ηλεκτρικών ποδηλάτων, με τέσσερα κοινόχρηστα ποδήλατα, απέκτησε ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών. Το περασμένο Σάββατο 28/9, έγινε η εκδήλωση των εγκαινίων. Το έργο υλοποιήθηκε με τη δωρεά της ΑΜΚΕ +πλευση κατόπιν χορηγίας της ΔΕΗ.

Κατά την τελετή των εγκαινίων ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος ευχαρίστησε  τους συντελεστές για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση αυτού του έργου και ιδιαίτερα τον π. Πρόεδρο της ΑΜΚΕ +πλευση Δημήτρη Δαρδαμάνη, τον Τάσο Μπογδάνο και τον Νίκο Βλάχο και τόνισε πως: «Η συνεργασία μας με την +πλευση και τη ΔΕΗ έχει ως στόχο να προσφέρουμε πρακτικές λύσεις στις καθημερινές ανάγκες του νησιού μας και η απόκτηση ενός σταθμού ηλεκτρικών ποδηλάτων συμβάλλει ουσιαστικά στην βελτίωση της μικροκινητικότητας και την ενίσχυση των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης».

Παράλληλα, έγινε αναφορά στην συνολική προσφορά και παρουσία της ομάδας της +πλευσης στους κατοίκους του νησιού με το δήμαρχο να θυμίζει πως «η προσφορά των ηλεκτρικών ποδηλάτων έρχεται ως συνέχεια της εθελοντικής παροχής δωρεάν ιατρικών υπηρεσιών από κλιμάκια ιατρονοσηλευτικού προσωπικού που επισκέπτονται το νησί μας».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…

Ρεπορτάζ 10 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμοι σε όλη τη χώρα έστειλαν μήνυμα πρόληψης και αλληλεγγύης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία (SMA)

Με συμβολικές φωταγωγήσεις δημαρχείων, δημόσιων κτιρίων και τοπόσημων, αλλά και με στοχευμένα μηνύματα ενημέρωσης και…

Ρεπορτάζ 07 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέος θεσμός επιβράβευσης της εκπαιδευτικής αριστείας από τον Δήμο Σοφάδων

Ο Δήμος Σοφάδων καθιερώνει έναν νέο μόνιμο θεσμό αναγνώρισης και επιβράβευσης της εκπαιδευτικής αριστείας, με…