Άρθρο Localit 09 Οκτωβρίου, 2020

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ & η Ομάδα Αιγαίου στην Αμοργό για τεστ COVID-19

Η Αμοργός θα είναι για ακόμη μια φορά, σταθμός σε μια σημαντική δράσης προσφοράς προς τον συνάνθρωπο της Ομάδας Αιγαίου.

Σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ τα μέλη της Ομάδας του Αιγαίου θα βρεθούν στην Αμοργό αύριο Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 για τη διεξαγωγή εξέτασης covid-19 στις ευπαθείς ομάδες, καθώς και στους συχνά μετακινούμενους από το νησί κατοίκους.

Η λήψη δειγμάτων covid-19 θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Αμοργού στη Χώρα από 13.00 έως 15.00.

Η προσέλευση των κατοίκων θα γίνεται ΠΑΝΤΑ με την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας του 1,5 μέτρου και την υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Η Ομάδα Αιγαίου, συνεχίζοντας για 26η συνεχή χρονιά τη δραστηριότητά της με σκοπό τη στήριξη, ενίσχυση και βελτίωση της καθημερινότητας της ζωής των κατοίκων των μικρών και ακριτικών νησιών του Αιγαίου, θα πραγματοποιήσει με 11 φουσκωτά σκάφη και το πλαστικό σκάφος «ΜΗΝΑΣ Ε» τον 26ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, από την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου έως και την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 22 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το 4ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ στον Δήμο Βοΐου

Το 4ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ Βοΐου διοργανώνει ο Δήμος Βοΐου από την Τετάρτη 1 έως…

Με μια ματιά 18 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του Αρχοντικού Αποστολίδη στη Νίσυρο

Ο Δήμος Νισύρου ανακοίνωσε ότι υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…