Άρθρο Localit 01 Απριλίου, 2025

Κλειστά σήμερα τα σχολεία σε Ρόδο και Κω

Κλειστά παραμένουν σήμερα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στα σχολεία σε Ρόδο και Κω. Σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη, «τα σχολεία του νησιού όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Τρίτη 1η Απριλίου 2025, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που προβλέπονται στην περιοχή μας, σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Η απόφαση ελήφθη για προληπτικούς λόγους, με βασικό γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους».

Επίσης με απόφαση του δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, αναστέλλεται η λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των Παιδικών Σταθμών, σήμερα Τρίτη 1η Απριλίου, σε όλο το νησί.

«Ο δήμαρχος Κω έλαβε τη σχετική απόφαση, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που σημειώνονται στον αιγαιακό χώρο, με πρόγνωση επέκτασης τους στην περιοχή μας και της πιθανής επικινδυνότητας που μπορεί να προκύψει στην προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών. Η αναστολή λειτουργίας ισχύει για σήμερα, Τρίτη 1η Απριλίου» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα ο  δήμος Κω καλεί τους κατοίκους του νησιού για την ασφάλειά όλων, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή και να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τον καθαρισμό των οικοπέδων

Την παράταση έως τις 15 Ιουνίου για τη διαδικασία καθαρισμού των οικοπέδων ανακοίνωσε σε δηλώσεις…

Ρεπορτάζ 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τη δημιουργία δικτύου μονοπατιών στα Βόρεια Τζουμέρκα

Συνολικά 18 σηματοδοτημένες πεζοπορικές διαδρομές, μήκους 41,4 χλμ. περίπου, θα αποκτήσει ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων…

Ρεπορτάζ 24 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρωτοφανής η κυβερνοεπίθεση στην ΕΕΤΑΑ

Μέτρα για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων Πρωτοφανείς διαστάσεις για τα ελληνικά δεδομένα παίρνει η…