Άρθρο Localit 11 Ιουλίου, 2018

ΚΕΔΕ: Έκτακτη γενική συνέλευση αύριο για τον «Κλεισθένη και παράσταση αιρετών στη Βουλή

H KΕΔΕ, αύριο Πέμπτη, 12 Ιουλίου και ώρα 12.00, συγκαλεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Αθήνα (Ξενοδοχείο Τιτάνια), ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου του υπ. Εσωτερικών Κλεισθένης Ι.  Θα ακολουθήσει μετάβαση όλων των αιρετών στη Βουλή.

Σε μήνυμά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης επισημαίνει:

«Αύριο η Αυτοδιοίκηση θα δώσει ένα δυναμικό παρόν στη Βουλή προκειμένου να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως είμαστε απέναντι σε αυτό το καταστροφικό νομοσχέδιο που θα απορρυθμίσει τους Δήμους και θα φέρει χάος στη χώρα, υπονομεύοντας τη ζωή χιλιάδων πολιτών.

Καλούμε την κυβέρνηση να αντιληφθεί έστω και την ύστατη στιγμή πως η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις που θα αφήνουν πίσω τους το μοντέλο του συγκεντρωτικού κράτους, δίνοντας θέση στην αυτοδιοικητική διακυβέρνηση.

Καλούμε επίσης όλους τους βουλευτές την αυριανή πολύ κρίσιμη μέρα, να αντιληφθούν το μέγεθος της ιστορικής τους ευθύνης και να μην συνυπογράψουν με την ψήφο τους, την καταδίκη της αυτοδιοίκησης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Καταβολή επιδόματος σίτισης και στέγασης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος κατέβαλε τα πρώτα ποσά για το διάστημα Νοεμβρίου – Απριλίου, στηρίζοντας έμπρακτα τους…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…