Άρθρο Localit 26 Αυγούστου, 2022

Κάρπαθος: Online πληροφόρηση οικονομικών συναλλαγών των πολιτών με τον Δήμο

Σύστημα διαδικτυακής οικονομικής πληροφόρησης συναλλασσόμενων λειτουργεί στην Κάρπαθο, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Δήμου. Όπως εξηγεί ο δήμαρχος του νησιού, Ιωάννης  Νισύριος, μέσω του συστήματος αυτού, κάθε συναλλασσόμενος θα έχει τη δυνατότητα να προβάλλει την καρτέλα με την συνολική οικονομική του εικόνα: οφειλές, πληρωμές, ρυθμισμένες οφειλές, δόσεις, διακανονισμοί, κ.ά.

Επίσης, μπορεί να εκτυπώσει τα στοιχεία της οφειλής καθώς και να πληρώσει τις βεβαιωμένες του οφειλές, είτε είναι εμπρόθεσμες είτε ληξιπρόθεσμες, μέσω Web Banking ή Ταμείου Τραπέζης χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ταυτότητα πληρωμής.

Η σύνδεση στην υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών γίνεται με χρήση των προσωπικών κωδικών στο Taxisnet, με πλήρη ασφάλεια και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://karpathos.qprimeerp.gr/Account/Login

«Για να ενεργοποιήσετε το Λογαριασμό σας θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται μετά την είσοδο μέσω Γ.Γ.Π.Σ., όπου υπάρχει και εγχειρίδιο χρήσης για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αφού συμπληρώσετε την καρτέλα με τα απαραίτητα στοιχεία, θα υπάρξει έγκριση από την υπηρεσία κι αποστολή επιβεβαιωτικού Μετά την ενεργοποίηση η οποία είναι ιδιαίτερα εύκολη, ο πολίτης θα μπορεί από κάθε σημείο της Γης να ενημερώνεται για τις συναλλαγές του με τον Δήμο Καρπάθου, να τις εξοφλεί και να έχει Online πρόσβαση στο ανάλογο αρχείο συναλλαγών», ενημερώνει σχετικά ο Δήμος τους ενδιαφερόμενους.

«Μέσω του συστήματος αυτού ευελπιστούμε να παρέχουμε και στους μόνιμους κατοίκους αλλά κυρίως στους Αποδήμους Καρπαθίους την άμεση και άνευ κόπου πρόσβαση στις συναλλαγές τους με τον Δήμο Καρπάθου αφού πλέον δεν θα είναι απαραίτητη η αυτοπρόσωπη παρουσία όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα», αναφέρει σχετικά ο δήμαρχος Καρπάθου .

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 28 Μαρτίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Πράσινο φως» για την ανάπλαση και διαπλάτυνση της Λεωφ. Ηρακλείου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Το «πράσινο φως» για την έναρξη των διαδικασιών του έργου ανάπλασης και διαπλάτυνσης της Λεωφ.…

Ενδιαφέρουν 28 Μαρτίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ελασσόνας: Σε εξέλιξη ο ανοιχτός διαγωνισμός για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων

Ανοιχτός διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη για την επιλογή αναδόχου του έργου «Συντήρηση σχολικών κτηρίων», προϋπολογισμού…

Ενδιαφέρουν 28 Μαρτίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Ηρακλείου η συγκέντρωση και αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας σε Τουρκία και Συρία

Ο Δήμος Ηρακλείου ολοκλήρωσε τη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας…