Άρθρο Localit 04 Ιουνίου, 2021

Καρδίτσα: Ξεκινούν άμεσα έργα αποκατάστασης στα ορεινά χωριά του Δήμου

Τη σύμβαση για τη νέα εργολαβία αποκατάστασης ζημιών στα ορεινά χωριά της Καρδίτσας υπέγραψε ο Δήμαρχος . Β. Τσιάκος και ο ανάδοχος του έργου. Η εργολαβία θα ξεκινήσει άμεσα και αφορά σε αποκαταστάσεις ζημιών (καταπτώσεις, κατολισθήσεις, καθιζήσεις κλπ) που προκάλεσε ο Ιανός σε ορεινούς και ημιορεινούς οικισμούς του Δήμου Καρδίτσας. Το ύψος της εργολαβίας ανέρχεται στα 215.000 ευρώ με ΦΠΑ.

«Συνεχίζουμε το έργο μας σε πολλά μέτωπα. Προχωρούμε σε αποκαταστάσεις των ζημιών που άφησε πίσω του ο Ιανός και η συγκεκριμένη εργολαβία θα εξελιχθεί στα ορεινά χωριά του Δήμου μας που χτυπήθηκαν περισσότερο. Είναι διαρκές το ενδιαφέρον μας και για τις αποκαταστάσεις αλλά παράλληλα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ένα Δήμο Καρδίτσας ο οποίος όχι μόνο θα έχει κλείσει τις πληγές από τον Ιανό αλλά θα αποκτήσει ένα νέο πρόσωπο. Παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε με τον Ιανό και την πανδημία αλλάζουμε την Καρδίτσα, δημοπρατώντας συνεχώς έργα. Ήδη η εικόνα αρχίζει να αλλάζει κάτι που θα φανεί πολύ εντονότερα στους προσεχείς μήνες. Σταθερός προσανατολισμός μας είναι να κάνουμε την Καρδίτσα μια πόλη που αξίζει να ζεις, μια πόλη στην οποία ζεις από επιλογή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος  Β. Τσιάκος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 03 Δεκεμβρίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπ. Σπυρίδων: Ο συντονισμός και οι συνέργειες των φορέων της Αυτοδιοίκησης, θα συμβάλλουν στην εξάλειψη των αδυναμιών παραγωγής έργου

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, με θέμα: «Περιφερειακή Ανάπτυξη μέσα από…

Ρεπορτάζ 03 Δεκεμβρίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άρτα: Οικόπεδο και τεχνογνωσία για τη δημιουργία στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑμεΑ παραχωρεί ο Δήμος

Οικόπεδο δύο στρεμμάτων για τη δημιουργία μόνιμης στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑμεΑ, για όλο τον Νομό…

Ρεπορτάζ 03 Δεκεμβρίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάτρα: Υπαίθρια έκθεση με έργα από τον πόλεμο τη Ναζιστική κατοχή, τις εκτελέσεις και την πείνα στην πλατεία Ελευθερίας

Μια υπαίθρια έκθεση μέσα από την οποία αναδεικνύονται εικόνες και μνήμες από τη Ναζιστική κατοχή,…