Άρθρο Localit 04 Ιουνίου, 2021

Καρδίτσα: Ξεκινούν άμεσα έργα αποκατάστασης στα ορεινά χωριά του Δήμου

Τη σύμβαση για τη νέα εργολαβία αποκατάστασης ζημιών στα ορεινά χωριά της Καρδίτσας υπέγραψε ο Δήμαρχος . Β. Τσιάκος και ο ανάδοχος του έργου. Η εργολαβία θα ξεκινήσει άμεσα και αφορά σε αποκαταστάσεις ζημιών (καταπτώσεις, κατολισθήσεις, καθιζήσεις κλπ) που προκάλεσε ο Ιανός σε ορεινούς και ημιορεινούς οικισμούς του Δήμου Καρδίτσας. Το ύψος της εργολαβίας ανέρχεται στα 215.000 ευρώ με ΦΠΑ.

«Συνεχίζουμε το έργο μας σε πολλά μέτωπα. Προχωρούμε σε αποκαταστάσεις των ζημιών που άφησε πίσω του ο Ιανός και η συγκεκριμένη εργολαβία θα εξελιχθεί στα ορεινά χωριά του Δήμου μας που χτυπήθηκαν περισσότερο. Είναι διαρκές το ενδιαφέρον μας και για τις αποκαταστάσεις αλλά παράλληλα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ένα Δήμο Καρδίτσας ο οποίος όχι μόνο θα έχει κλείσει τις πληγές από τον Ιανό αλλά θα αποκτήσει ένα νέο πρόσωπο. Παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε με τον Ιανό και την πανδημία αλλάζουμε την Καρδίτσα, δημοπρατώντας συνεχώς έργα. Ήδη η εικόνα αρχίζει να αλλάζει κάτι που θα φανεί πολύ εντονότερα στους προσεχείς μήνες. Σταθερός προσανατολισμός μας είναι να κάνουμε την Καρδίτσα μια πόλη που αξίζει να ζεις, μια πόλη στην οποία ζεις από επιλογή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος  Β. Τσιάκος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δύο νέες συμβάσεις για την κατασκευή Μονάδων Επεξεργασίας Αποβλήτων σε Χίο και Κεφαλονιά

Δύο νέες συμβάσεις για την κατασκευή Μονάδων Επεξεργασίας Αποβλήτων (ΜΕΑ) στη Χίο και την Κεφαλονιά…

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα τοιχογραφία στο Βύρωνα για την προσφυγιά και την ειρήνη

Το 2ο Vyronas Street Art Festival του Δήμου Βύρωνα, έρχεται το επόμενο  Σαββατοκύριακο 28 &…

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το τρένο για το δρομολόγιο: «Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Σμύρνη! Οδηγός ο αριθμός 100! » ξεκινά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη

Η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου προσκαλεί παιδιά ηλικίας 9-11 ετών να επιβιβαστούν στο τρένο για το…