Άρθρο Localit 16 Οκτωβρίου, 2023

Κ. Πελετίδης: Μεγάλη νίκη του Πατραϊκού λαού

Για τρίτη συνεχόμενη θητεία επανεξελέγη ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης  στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της Κυριακής.

Ο κ. Πελετίδης με δήλωσή του τόνισε ότι «ο Πατραϊκός λαός υπερασπίστηκε τις κατακτήσεις του, το μέλλον των παιδιών μας, την πόλη μας» σημειώνοντας ότι «η τεράστια προσπάθεια των συμφερόντων του συστήματος, των μηχανισμών της κυβέρνησης να απαλλαγούν από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν έγινε κατορθωτή».

«Συνεχίζουμε όλοι μαζί, συμπλήρωσε, δεν μένουμε στην περιγραφή, οι ανάγκες της πόλης και τα βάσανα του λαού έχουν αιτίες. Μπορούμε και πρέπει να παραμερίσουμε τα εμπόδια, ό,τι χάνουμε εμείς, το κερδίζουν οι λίγοι. Η μαχητική διεκδίκηση των δίκιων μας από την κυβέρνηση, θα συνεχιστεί, οι στόχοι για την προκοπή της πόλης, μας χρειάζονται όλους.

Σήμερα λείπει από κοντά μας ένα γνήσιο τέκνο της εργατικής τάξης, ένας αγωνιστής, που παρά τη λαβωμένη του καρδιά έδωσε όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα για τη σημερινή νίκη, ο Ανδρέας Αντωνόπουλος. Ανδρέα δεν κάνουμε βήμα πίσω!».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…