Άρθρο Localit 07 Οκτωβρίου, 2020

Κ. Μπακογιάννης: Σήμερα η Αθήνα παίρνει μια μεγάλη ανάσα και δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στο μίσος και την βία

«Η δικαιοσύνη έκανε το χρέος της», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για την ιστορική δικαστική απόφαση καταδίκης της Χρυσής Αυγής.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Αθηναίων ανέφερε συγκεκριμένα: «”Τον Παύλο δεν θα τον φέρω πίσω, παλεύω για να σωθούν άλλα παιδιά”, είπε η Μάγδα Φύσσα. Σήμερα η Αθήνα παίρνει μια μεγάλη ανάσα. Ανάσα και δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στο μίσος και την βία από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς συμψηφισμούς. Χωρίς “ναι μεν, αλλά”. Χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Έχουμε μια ιστορική ευκαιρία να επανσυνανταχτούμε γύρω από τις κοινές μας αρχές και αξίες. Ενωμένοι. Η πολιτική διαφωνία, η αντιπαράθεση, ακόμα και η σύγκρουση σε μια δημοκρατία, δεν είναι μόνο απαραίτητες αλλά και αναγκαίες. Όσο έντονες, όσο οξείες, όσο σφοδρές και αν είναι. Αρκεί να θυμόμαστε πως ο αντίπαλός μας δεν είναι εχθρός μας. Η δικαιοσύνη έκανε το χρέος της. Ας κάνουμε κι εμείς το δικό μας κι ας σηκωθούμε λίγο ψηλότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…