Άρθρο Localit 15 Σεπτεμβρίου, 2023

Κ. Αγοραστός: Κανείς δε μπορεί να πει ότι όλα πήγαν τέλεια – Δεν καθυστερήσαμε, δεν αποφύγαμε τις ευθύνες, η μάχη συνεχίζεται»

Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα τις αποδώσω, η  κατάσταση παραμένει δύσκολη, πρόκειται για θηριώδη καταστροφή από ένα πρωτόγνωρο καιρικό φαινόμενο δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφερόμενος στις σαρωτικές καταστροφές στην περιοχή από την κακοκαιρία Daniel.

Σημασία, είπε, έχει να κινηθούμε για να σταθούν οι άνθρωποι της Θεσσαλίας στα πόδια τους. Δουλεύουμε ασταμάτητα για τα ταχύτερα δυνατόν αποτελέσματα, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Αν και παραδέχτηκε ότι «κανείς δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να πει ότι όλα πήγαν τέλεια», συμπλήρωσε ότι  «αυτό που είναι σημαντικό σε ένα καιρικό φαινόμενο που ξεπέρασε κάθε σχεδιασμό αντιμετώπισης, είναι ότι είμαστε παρόντες 100% των δυνατοτήτων μας , δεν καθυστερήσαμε, δεν αποφύγαμε τις ευθύνες μας,  δεν φυγομαχίσαμε, είμαστε στην πρώτη γραμμήη μάχη συνεχίζεται».

Κάνουμε τα περισσότερα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν στη Θεσσαλία, πρόσθεσε σημειώνοντας ότι «Τα έργα μας λειτούργησαν αλλά τα πρωτοφανή φαινόμενα ξεπέρασαν τις αντοχές τους».

Δεν πήγε χαμένο ούτε ένα ευρώ, κάναμε ότι έπρεπε, ανέφερε και χαρακτήρισε επιβεβλημένη την εισαγγελική παραγγελία για να λάμψει η αλήθεια, όπως είπε.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (24/9) σε Δήμους της Αττικής λόγω διεξαγωγής αγώνων δρόμου

Στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε αρκετούς δρόμους της Αττικής θα προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία την…

Ρεπορτάζ 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η κοινωνική επανένταξη των αστέγων το θέμα ημερίδας του ΚΥΑΔΑ για τις δράσεις  Street Work

Το έργο που επιτελούν οι ομάδες επιτόπιας παρέμβασης (street work), του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης…

Ρεπορτάζ 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενισχύεται η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου

Τη χρηματοδότηση για τη συνέχιση και την ενίσχυση της λειτουργίας μια σημαντικής κοινωνικής δομής εξασφάλισε…