Άρθρο Localit 15 Σεπτεμβρίου, 2023

Κ. Αγοραστός: Κανείς δε μπορεί να πει ότι όλα πήγαν τέλεια – Δεν καθυστερήσαμε, δεν αποφύγαμε τις ευθύνες, η μάχη συνεχίζεται»

Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα τις αποδώσω, η  κατάσταση παραμένει δύσκολη, πρόκειται για θηριώδη καταστροφή από ένα πρωτόγνωρο καιρικό φαινόμενο δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός αναφερόμενος στις σαρωτικές καταστροφές στην περιοχή από την κακοκαιρία Daniel.

Σημασία, είπε, έχει να κινηθούμε για να σταθούν οι άνθρωποι της Θεσσαλίας στα πόδια τους. Δουλεύουμε ασταμάτητα για τα ταχύτερα δυνατόν αποτελέσματα, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Αν και παραδέχτηκε ότι «κανείς δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να πει ότι όλα πήγαν τέλεια», συμπλήρωσε ότι  «αυτό που είναι σημαντικό σε ένα καιρικό φαινόμενο που ξεπέρασε κάθε σχεδιασμό αντιμετώπισης, είναι ότι είμαστε παρόντες 100% των δυνατοτήτων μας , δεν καθυστερήσαμε, δεν αποφύγαμε τις ευθύνες μας,  δεν φυγομαχίσαμε, είμαστε στην πρώτη γραμμήη μάχη συνεχίζεται».

Κάνουμε τα περισσότερα αντιπλημμυρικά έργα που έγιναν στη Θεσσαλία, πρόσθεσε σημειώνοντας ότι «Τα έργα μας λειτούργησαν αλλά τα πρωτοφανή φαινόμενα ξεπέρασαν τις αντοχές τους».

Δεν πήγε χαμένο ούτε ένα ευρώ, κάναμε ότι έπρεπε, ανέφερε και χαρακτήρισε επιβεβλημένη την εισαγγελική παραγγελία για να λάμψει η αλήθεια, όπως είπε.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρέθυμνο: Υπογειοποίηση του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ στο ιστορικό κέντρο του οικισμού Ατσιποπούλου

Τη σύμβαση κατασκευής της υπογειοποίησης του δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ στο ιστορικό κέντρο του οικισμού…

Ρεπορτάζ 23 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εταίροι από 44 ευρωπαϊκές χώρες στη Σητεία στα πλαίσια του Region 4Climate

Εκπροσώπους από 44 χώρες της Ευρώπης, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμος Σητείας, ως εταίρος του ευρωπαϊκού…

Ρεπορτάζ 23 Απριλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σητεία: Σε πλήρη λειτουργία το σύστημα τηλεμετρικών σταθμών προειδοποίησης πλημμυρικών φαινομένων

Στη διάθεση του δημότη, σε πλήρη λειτουργία πλέον, είναι το σύστημα παρακολούθησης των τριών σταθμών…