Άρθρο Localit 20 Νοεμβρίου, 2023

Ηράκλειο: Νέος πολυχώρος αθλητισμού και αναψυχής στην Αυγενική

Το νέο πολυχώρο αθλητισμού και αναψυχής στην Αυγενική, που περιλαμβάνει γήπεδο μπάσκετ, γήπεδο ποδοσφαίρου (8χ8) καθώς και παιδική χαρά, εγκαινίασε παρουσία πλήθους κόσμου, των πρόεδρων των τοπικών κοινοτήτων και πολλών παιδιών, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος ανέφερε: «Ολοκληρώσαμε ένα ακόμα σημαντικό έργο στην περιφέρεια του Δήμου Ηρακλείου, το οποίο αποτελούσε και πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Θεωρούμε ότι τέτοιες παρεμβάσεις είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για τις τοπικές κοινωνίες, καθώς δίνουν διέξοδο στα παιδιά κυρίως αλλά και στους ενήλικες που θέλουν να αθληθούν, ενώ παράλληλα βοηθούν ιδιαίτερα στην διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους των κοινοτήτων της Παλιανής για την καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και όλους όσοι βοήθησαν ώστε το έργο να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στους κατοίκους που τόσο το είχαν ανάγκη. Εύχομαι και ελπίζω ότι όλοι θα βοηθήσουν ώστε ο χώρος να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση».

Τα νέα γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ καθώς και η παιδική χαρά, κατασκευάστηκαν στο δημοτικό ακίνητο όπου υπήρχε το παλιό ποδοσφαιρικό γήπεδο της περιοχής.

Το έργο μελετήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου και εκτελέστηκε με ίδιους πόρους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε εξέλιξη η ανάπλαση 17 πλατειών & κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Κατερίνης

Έως το τέλος του έτους αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανάπλασης  17 πλατειών και κοινόχρηστων…

Ρεπορτάζ 22 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά ψηφιακού μετασχηματισμού ο Δήμος Ερμιονίδας

Την οριστική ένταξη της πράξης με τίτλο: «Προμήθεια λογισμικού για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων…

Ρεπορτάζ 22 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
“Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τους Μη Βλέποντες” από τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

«Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τους Μη Βλέποντες», διοργανώνει ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, στο πλαίσιο των δράσεων συμπερίληψης,…