Άρθρο Localit 23 Αυγούστου, 2024

Ηράκλειο: Κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς από το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου

Κάλεσμα σε εν ενεργεία και συνταξιούχους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, αναλαμβάνοντας τη διδασκαλία σε τμήματα μαθητών Γυμνασίου ή Λυκείου, απευθύνει το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου.

O αντιδήμαρχος Παιδείας Αντώνης Περισυνάκης απηύθυνε κάλεσμα προς «όλους τους γονείς που δεν έχουν την δυνατότητα να στείλουν τα παιδιά τους σε φροντιστήριο ή σε ιδιαίτερα μαθήματα, να απευθυνθούν άμεσα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριες να μπορέσουν να λάβουν την εκπαιδευτική στήριξη που χρειάζονται».

Τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες από τις 15:30 έως και τις 20:30 στο 1ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου (Καπετανάκειο). Για το σχολικό έτος 2024-2025 τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9 Σεπτεμβρίου για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου και στις 23 Σεπτεμβρίου για τους μαθητές των υπολοίπων τάξεων. Σημειώνεται ότι οι διδάσκοντες θα λάβουν βεβαίωση εθελοντικής εργασίας μετά τη λήξη του διδακτικού έτους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για πληροφορίες στη συντονίστρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μελπομένη Περιστέρη στο τηλέφωνο 6932384148 και στο emailmelpoper@yahoo.com καθώς και στη Γραμματεία Αντιδημαρχίας Παιδείας στο τηλέφωνο 2813409488.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά τις εθελόντριες και τους εθελοντές εκπαιδευτικούς και φοιτητές οι οποίοι ανιδιοτελώς έχουν προσφέρει και θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην επίτευξη του στόχου για την στήριξη κάθε οικογένειας του Δήμου Ηρακλείου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…