23 Σεπτεμβρίου, 2021

Ηράκλειο: Δωρεάν προληπτικός παιδιατρικός-ωτορινολαρυγγολογικός έλεγχος σε παιδιά

Σε δωρεάν προληπτικό παιδιατρικό και ωτορινολαρυγγολογικό έλεγχο σε παιδιά στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης, προχωράει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 2 Οκτωβρίου σε συνεργασία με την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου και υπό την αιγίδα του Δήμων Γόρτυνας, Φαιστού, Βιάννου, Μινώα Παιδιάδος και Χερσονήσου. Την πρώτη ημέρα θα ελεγχθούν παιδιά στο Ασήμι, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στο Ζαρό, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις Μοίρες, την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στη Βιάννο, την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στην Επισκοπή Χερσονήσου.

Ο έλεγχος στα παιδιά θα γίνεται από τις 9:00 έως τις 17:00 και για τις ανάγκες της δράσης το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα διαθέσει την Κινητή Παιδιατρική/Ακοολογική Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Κρήτης, «το πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής “Ιπποκράτης” λειτουργεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και του υπουργείου Υγείας, βάσει μνημονίων συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Οργανισμός με τα ως άνω υπουργεία και σε συνεργασία πάντα με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 05 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κρήτη: Τέσσερις καινούργιοι αυτόματοι απινιδωτές στα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα Ηρακλείου

Στην προμήθεια τεσσάρων νέων σύγχρονων αυτόματων απινιδωτών προχώρησε η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. ΟΤΑ με…

Ενδιαφέρουν 05 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο Ίλιον χτυπά η καρδιά της jazz μουσικής

H καρδιά της Ελληνικής jazz, θα χτυπήσει και φέτος, για 11η χρονιά, στο Ίλιον, φιλοξενώντας…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 05 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test την Κυριακή 7 Αυγούστου στον Δήμο Νέας Σμύρνης

Δωρεάν rapid test θα πραγματοποιήσει ο ΕΟΔΥ την Κυριακή 7 Αυγούστου, από τις 09.30 το…