Άρθρο Localit 02 Σεπτεμβρίου, 2024

Ηράκλειο Αττικής: 51 καθαρίστριες στα σχολεία του Δήμου τη νέα σχολική χρονιά

51 σχολικές καθαρίστριες θα καλύψουν τις ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την περίοδο 2024 – 2025. Όπως σημειώνει ο Δήμος, ο σχετικός διαγωνισμός ολοκληρώθηκε έγκαιρα από την Διεύθυνση Προσωπικού και οι 51 νέες συνεργάτιδες του Δήμου υπέγραψαν τις συμβάσεις τους για να πιάσουν δουλειά στα σχολεία πριν το πρώτο κουδούνι.

Ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, συναντήθηκε με τις σχολικές καθαρίστριες της νέας χρονιάς όπου τους ζήτησε προσήλωση και αποτέλεσμα στα καθήκοντά τους. Ακολούθως τους δόθηκαν οι σχετικές κατευθύνσεις από την γενική γραμματέα του Δήμου και τα στελέχη της δημοτικής αρχής στον τομέα της Παιδείας.

«Η οδηγία σαφής. Να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς ώστε να κυλήσει ομαλά η σχολική χρονιά, στο βέλτιστο σχολικό περιβάλλον. Όμως κάνω και μια παράκληση. Να σεβαστούμε και εμείς τη δουλεία των καθαριστριών και να προσπαθήσουμε όλοι, παιδιά και μεγάλοι, να κρατάμε το σχολείο καθαρό καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς», το μήνυμα του δημάρχου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22η ΔΕΒΘ: Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του κόσμου του βιβλίου

Από τις 7 έως τις 10 Μαΐου 2026 θα πραγματοποιηθεί η 22η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου…

Ρεπορτάζ 06 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Τήνου: Δομή κοινωνικής κατοικίας για στέγαση δημοσίων λειτουργών

Σημαντική χρηματοδότηση ύψους 2,93 εκατ. ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Τήνου για την επανάχρηση του ακινήτου…

Ρεπορτάζ 27 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δελφών: Στο Οικονομικό Φόρουμ η «επόμενη ημέρα» του τουρισμού μέσω DMMOs

Ο Δήμος Δελφών δια του Δημάρχου Παναγιώτη Ταγκαλή συμμετείχε στη συζήτηση για τη διαχείριση των…