Άρθρο Localit 14 Απριλίου, 2013

Ημερίδα της ΕΑΤΑ

eata_0Η τελική ημερίδα του προγράμματος Segmented Marketing For Energy Efficient  Transport, θα πραγματοποιηθεί από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013 (10.00-16.00), στο ξενοδοχείο Novotel (Μιχαήλ Βόδα4).

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του συγκεκριμένου έργου που είναι συγχρηματοδοτούμενο από τα προγράμματα Intelligent Energy Europe, καλές πρακτικές και μελλοντικά σχέδια για τις βιώσιμες μετακινήσεις στις πόλεις.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν με ομιλίες τους εκπρόσωποι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας, του Ελληνικού Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών, τοπικοί φορείς και άλλοι.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέες «έξυπνες» διαβάσεις πεζών στον Δήμο Βύρωνα

Ο Δήμος Βύρωνα συνεχίζει τις παρεμβάσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και τη βελτίωση…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…

Ρεπορτάζ 10 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμοι σε όλη τη χώρα έστειλαν μήνυμα πρόληψης και αλληλεγγύης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία (SMA)

Με συμβολικές φωταγωγήσεις δημαρχείων, δημόσιων κτιρίων και τοπόσημων, αλλά και με στοχευμένα μηνύματα ενημέρωσης και…