Άρθρο Localit 14 Φεβρουαρίου, 2016

Ημερίδα πρόληψης και ενημέρωσης για την υπέρταση στο Δήμο Αχαρνών

αφίσα υπέρτασηΗμερίδα με θέμα, «Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής για την υπέρταση», διοργανώνουν , την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, η   Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι.

Η ημερίδα , που απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί της παραπάνω ημέρας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών, και στη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί και μέτρηση αρτηριακής πίεσης.

Ομιλητής θα είναι ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής και Υπεύθυνος Ιατρείου Υπέρτασης  Πέτρος Καλογερόπουλος, σε συνεργασία με τις Επισκέπτριες Υγείας  Αναστασία Μπελή και  Σοφία Γεωργοσοπούλου.

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ενδιαφέρουν 22 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θηβαίων: Δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια

Ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει ένα πενθήμερο δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, με αφορμή…

Ενδιαφέρουν 21 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διανομή βασικών ειδών σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δράμας

Ο Δήμος Δράμας πραγματοποιεί διανομή βασικών ειδών σε 459 οικογένειες- δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο…