Άρθρο Localit 12 Νοεμβρίου, 2021

Ίλιον: Για ακόμη μια χρονιά καμία αύξηση στα δημοτικά τέλη 

Να κρατήσει σταθερά μειωμένα τα δημοτικά τέλη και για το 2022 αποφάσισε ο Δήμος Ιλίου για 13η συνεχή χρονιά, εξακολουθώντας την πολιτική στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων της περιοχής.

Σημειώνεται, ότι τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα και καλύπτουν υποχρεωτικά τις δαπάνες της υπηρεσίας για την καθαριότητα της πόλης, την συντήρηση μέσων αποκομιδής απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων, τη συμμετοχή στα προγράμματα ανακύκλωσης απορριμμάτων, οικιακών και ηλεκτρονικών συσκευών, την υποχρεωτική εισφορά υπέρ ΕΣΔΝΑ, καθώς επίσης, για τη συντήρηση, την επέκταση και την ενίσχυση του δημοτικού φωτισμού.

«Παρά την αύξηση των δαπανών για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία και τους μειωμένους πόρους με τους οποίους καλείται να λειτουργήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Δήμος Ιλίου επιμένει να διατηρεί σε χαμηλό επίπεδο τα δημοτικά τέλη, παρέχοντας παράλληλα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πολίτες. Αυτό οφείλεται χάρη στις άοκνες προσπάθειες όλων των Υπηρεσιών του Δήμου, τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών και τη διαφάνεια στη λειτουργία του. Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω με την αδιαπραγμάτευτη θέληση να κάνουμε το καλύτερο για τους πολίτες και την πόλη, καθιστά τον Δήμο μας ένα ισχυρό πρότυπο πανελλαδικά», δήλωσε ο δήμαρχος Ν. Ζενέτος.

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 26 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο 9,4% η καταγραφή ιδιοκτησιών στο Κτηματολόγιο στους δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Χερσονήσου

Πολύ χαμηλή είναι η προσέλευση των  δημοτών στο Κτηματολόγιο για να δηλώσουν τις ιδιοκτησίες τους…

Ρεπορτάζ 26 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νομοσχέδιο προβλέπει την κάλυψη από τους δήμους λειτουργικών αναγκών Αστυνομίας, Λιμενικού και Πυροσβεστικής

Με το σχέδιο νόμου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τίτλο «Ψηφιοποίηση των διαδικασιών επιδόσεων…

Ρεπορτάζ 25 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΕ ΟΤΑ: Τι ζήτησε και τι πήρε από ΥΠΕΣ και ΚΕΔΕ

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ θα αγωνιστεί και θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις προκειμένου να σταματήσει…