Άρθρο Localit 18 Μαΐου, 2021

Ιγν. Καϊτεζίδης: “Μήνυμα στήριξης στο Εθνικό Σύστημα Δημόσιας Υγείας την ώρα που δίνει την τελική μάχη κατά του covid-19”

Με την εθελοντική ανταπόκριση των αιμοδοτών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας, ολοκληρώθηκε η νέα Εβδομάδα Αιμοδοσίας που διοργάνωσε από τις 10 έως τις 14 Μαΐου  ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, σε συνεργασία με το ΓΝΘ « Γ. Παπανικολάου».

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 95 μονάδες αίματος οι οποίες ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο το πολύτιμο απόθεμα που έχει ήδη συγκεντρωθεί στην Τράπεζα Αίματος του δήμου, χάρη στη συγκινητική συμμετοχή των πολιτών στις επαναλαμβανόμενες τακτικές αιμοδοσίες που διοργανώνονται σε συνεργασία με το ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου»  για αυτό τον σκοπό.

Οι συμπολίτες μας που πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους, έστειλαν ένα ακόμη μήνυμα στήριξης στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους ασθενείς μας αυτή την ώρα που το Εθνικό Σύστημα Δημόσιας Υγείας δίνει την κρίσιμη, την τελική του μάχη κατά του covid-19. Με τις νέες εθελοντικές αιμοδοσίες μας που θα ακολουθήσουν και θα συνεχιστούν σε συνεργασία πάντα με το ΓΝΘ « Γ. Παπανικολάου», ο δήμος μας βάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά με στόχο η Τράπεζα Αίματος που έχει δημιουργηθεί να είναι πάντοτε σε θέση να καλύπτει την ανάγκη σε αίμα για κάθε δημότη μας” τόνισε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, που επισκέφθηκε συνοδευόμενος από την αρμόδιο αντιδήμαρχο Ελένη Γιαννούδη και την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Πανοράματος Χριστίνα Χατζηφιλιππίδου.

Οι αιμοδότες-συμπολίτες μας εκτός από την προσφορά αίματος, ενημερώθηκαν επίσης από τους εθελοντές του Τοπικού Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη  για την εκστρατεία αλληλεγγύης του δήμου μας προς τους πάσχοντες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από μεταμόσχευση μυελού των οστών. Οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να εγγραφούν ως δότες/ δότριες Μυελού των Οστών και Αιμοπεταλίων, καθώς επίσης να συμπεριληφθούν και στον κατάλογο του Δικτύου Αιμοπεταλίων του ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν rapid test στον Δήμο Βριλησσίων την Τετάρτη 25 Μαΐου

Δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, διοργανώνει ο Δήμος Βριλησσίων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σημεία για δωρεάν  rapid test από τον ΕΟΔΥ Παρασκευή 20/5

Τα σημεία που γίνονται σήμερα δωρεάν  rapid test από τον ΕΟΔΥ είναι τα ακόλουθα: Δ.…

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ -ΠΑΝΔΗΜΙΑ 19 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σημεία για δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ, Πέμπτη 19 Μαΐου

Τα σημεία που γίνονται σήμερα δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ είναι τα ακόλουιθα: Δ.…