Άρθρο Localit 01 Νοεμβρίου, 2021

Ίδρυση νέας λεωφορειακής γραμμής στις Αχαρνές

Μια νέα λεωφορειακή γραμμή δρομολογείται, από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου, στον Δήμο Αχαρνών μετά από ενέργειες της επιτροπής Συγκοινωνιών στην οποία συμμετέχουν ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ξαγοράρης, τα μέλη Μιχάλης Χριστοφορίδης και Διομήδης Καρακωνσταντής και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας.

Η νέα γραμμή με ονομασία 755Β θα συνδέει τα Κάτω Πατήσια με το Μεσονύχι και θα καλύπτει ένα μεγάλο τμήμα του ιστού της πόλης, καθώς θα διέρχεται από κεντρικούς δρόμους με αυξημένη επιβατική κίνηση αλλά και από δρόμους που μέχρι σήμερα δεν καλύπτονταν συγκοινωνιακά.

Ειδικότερα, η λεωφορειακή γραμμή του ΟΑΣΑ θα διέρχεται από τη Φιλαδελφείας, θα στρίβει στο στρατόπεδο Παπαστάθη και θα συνεχίζει τη διαδρομή επί των οδών Ιωνίας και Κύπρου και στη συνέχεια επί των λεωφόρων Αριστοτέλους και Πάρνηθος με κατάληξη στο Μεσονύχι.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…