Άρθρο Localit 29 Αυγούστου, 2017

Ι. Σταθόπουλος: Απολύτως νόμιμη η απόφαση του ΔΣ για τον «Ιόλα»

Απολύτως νόμιμη  είναι η απόφαση την αγορά του Κτήματος και της Βίλας Ιόλα, που αποτελούσε πάγιο διεκδικητικό αίτημα όλων των Δημοτικών Αρχών, των πολιτών και των φορέων της Αγίας Παρασκευής για δεκαετίες, τονίζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος.

Ο κ. Σταθόπουλος τονίζει ότι το αίτημα αυτό ψηφίσθηκε με ευρεία πλειοψηφία στις 18.7.2017 με την υπ’ αριθμ. 237 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκφράζει δε την έκπληξή του για την προσφυγή για ακύρωση της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια του πρώην δημάρχου Β.Ζορμπά και των δημοτικών συμβούλων Ελ. Πετσαδώτη και Ι. Μυλωνάκη.

«Η Δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής και εγώ προσωπικά θα υπερασπισθούμε την απόφαση αγοράς του Κτήματος και της Βίλας Ιόλα και διαβεβαιώνουμε ότι παρά τις παρελκυστικές τακτικές που ακολουθούνται η απόφασή μας πολύ σύντομα θα υλοποιηθεί» τονίζει ο κ. Σταθόπουλος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 21 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Αιγάλεω τίμησε την πρωταθλήτρια ξιφασκίας Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου

Ο Δήμος Αιγάλεω τίμησε την αθλήτρια ξιφασκίας Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου,  με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού…

Με μια ματιά 13 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Αρχιτεκτονική για παιδιά» στην Κοζάνη

Ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Αρχιτεκτονική για παιδιά» ξεκινά την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2026…

Ρεπορτάζ 07 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του ΣΜΕΔΕΚΕΜ ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου

Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Μελετητών Δημοσίων…