Άρθρο Localit 29 Αυγούστου, 2017

Ι. Σταθόπουλος: Απολύτως νόμιμη η απόφαση του ΔΣ για τον «Ιόλα»

Απολύτως νόμιμη  είναι η απόφαση την αγορά του Κτήματος και της Βίλας Ιόλα, που αποτελούσε πάγιο διεκδικητικό αίτημα όλων των Δημοτικών Αρχών, των πολιτών και των φορέων της Αγίας Παρασκευής για δεκαετίες, τονίζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος.

Ο κ. Σταθόπουλος τονίζει ότι το αίτημα αυτό ψηφίσθηκε με ευρεία πλειοψηφία στις 18.7.2017 με την υπ’ αριθμ. 237 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκφράζει δε την έκπληξή του για την προσφυγή για ακύρωση της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια του πρώην δημάρχου Β.Ζορμπά και των δημοτικών συμβούλων Ελ. Πετσαδώτη και Ι. Μυλωνάκη.

«Η Δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής και εγώ προσωπικά θα υπερασπισθούμε την απόφαση αγοράς του Κτήματος και της Βίλας Ιόλα και διαβεβαιώνουμε ότι παρά τις παρελκυστικές τακτικές που ακολουθούνται η απόφασή μας πολύ σύντομα θα υλοποιηθεί» τονίζει ο κ. Σταθόπουλος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για πρώτη φορά δημιουργείται αντιπυρική ζώνη στην Πετρούπολη

Αντιπυρική ζώνη μήκους 4.481 μ. και πλάτους 10 μ. δημιουργείται για πρώτη φορά στα όρια…

Με μια ματιά 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία του δήμου Αμαρουσίου με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τη συνεργασία του με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα αναπτύξει ο δήμος Αμαρουσίου, με στόχο…

Ρεπορτάζ 17 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη υπό τον Γ. Κεφαλογιάννη για την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη…