Άρθρο Localit 29 Αυγούστου, 2017

Ι. Σταθόπουλος: Απολύτως νόμιμη η απόφαση του ΔΣ για τον «Ιόλα»

Απολύτως νόμιμη  είναι η απόφαση την αγορά του Κτήματος και της Βίλας Ιόλα, που αποτελούσε πάγιο διεκδικητικό αίτημα όλων των Δημοτικών Αρχών, των πολιτών και των φορέων της Αγίας Παρασκευής για δεκαετίες, τονίζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος.

Ο κ. Σταθόπουλος τονίζει ότι το αίτημα αυτό ψηφίσθηκε με ευρεία πλειοψηφία στις 18.7.2017 με την υπ’ αριθμ. 237 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκφράζει δε την έκπληξή του για την προσφυγή για ακύρωση της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια του πρώην δημάρχου Β.Ζορμπά και των δημοτικών συμβούλων Ελ. Πετσαδώτη και Ι. Μυλωνάκη.

«Η Δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής και εγώ προσωπικά θα υπερασπισθούμε την απόφαση αγοράς του Κτήματος και της Βίλας Ιόλα και διαβεβαιώνουμε ότι παρά τις παρελκυστικές τακτικές που ακολουθούνται η απόφασή μας πολύ σύντομα θα υλοποιηθεί» τονίζει ο κ. Σταθόπουλος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε 24ωρη επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Από χθες Κυριακή 22 Ιουνίου, ο Δήμος Αθηναίων θέτει σε πλήρη επιφυλακή τον μηχανισμό Πολιτικής…

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Με μια ματιά 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παραδόθηκαν και τα πέντε πιστοποιημένα πάρκα σκύλων στον δήμο Θεσσαλονίκης

Παραδόθηκε το πρωί στους φιλόζωους και τους τετράποδους φίλους τους το πέμπτο και τελευταίο, για…