Άρθρο Localit 03 Μαΐου, 2022

Η Ρόδος τιμά για άλλη μία φορά διαχρονικούς επισκέπτες της

Η διαχρονική  αγάπη των επισκεπτών για τη Ρόδο και η σαφής προτίμησή τους στο νησί των Ιπποτών, επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά κατά την πρώτη, για φέτος, τελετή βράβευσης επαναλαμβανομένων τουριστών, που έχει καθιερώσει επί σειρά ετών η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και η οποία πραγματοποιήθηκε στα μέσα Απριλίου 2022,  από τον εντεταλμένο  σύμβουλο Τουρισμού Αθ. Βυρίνη.

Κατά την τελετή απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε τέσσερις επισκέπτες από τη Δανία, που έχουν επισκεφθεί τη Ρόδο περισσότερες από 30 φορές.
Ουσιαστικά πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας που ακολουθούν το παράδειγμα της μητέρας και φίλης της Ρόδου,   Jane Vincent Jensen, που λατρεύει το νησί, έχει έλθει στη Ρόδο 150 φορές τα τελευταία … 40 χρόνια και έχει πολλούς φίλους Ροδίτες!

Βραβεύθηκαν η  Ulla Jensen, μητέρα της  Jane, οι δύο γιοί της Nicholas Vincent και Alexander Vincent, καθώς και η φίλη της Birgitte Rosenhoj.

Όπως επισημαίνει ο Δήμος του νησιού, η Ρόδος είναι για όλους τους επισκέπτες της ένας ξεχωριστός προορισμός, αγαπούν το νησί από την πρώτη στιγμή που το αντικρίζουν, τους μαγεύει, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, η απαράμιλλη φυσική ομορφιά του νησιού, η ιστορία και ο πολιτισμός που αποτυπώνεται σε κάθε γωνιά του, αλλά κυρίως η ζεστασιά και η φιλοξενία των κατοίκων του.

Γι’ αυτό και επιλέγουν να το επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα ενώ πολλοί από αυτούς έχουν αναπτύξει στενούς οικογενειακούς και φιλικούς δεσμούς με κατοίκους του νησιού.

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διαδρομές 20 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 «Ταξιδεύω Γρεβενά» – video: Μνημείο στο ύψωμα Αννίτσα Πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών 1940-41 Ν. Γρεβενών

Το τρίτο κατά σειρά διαδικτυακό βίντεο της ενημερωτικής καμπάνιας του Δήμου Γρεβενών με τίτλο «Ταξιδεύω…

Διαδρομές 20 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιάννενα: Ξεκινά το πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων στην πόλη από το Δήμο

Με γνώριμες αλλά και νέες διαδρομές απολαυστικών κυριακάτικων περιπάτων συνεχίζεται το πρόγραμμα «Μαθαίνω για την…

Διαδρομές 10 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Γρεβενών: «Ταξιδεύω Γρεβενά» – Πέτρινα Γεφύρια, Πέτρινα Στολίδια

Με κεντρικό σύνθημα «Ταξιδεύω Γρεβενά», ο Δήμος Γρεβενών δημιούργησε ένα νέο διαδικτυακό μουσικό βίντεο, προβάλλοντας…