10 Νοεμβρίου, 2022

Η ΚΕΔΕ προτίθεται να συνδράμει στην εξάπλωση της ποδηλατικής κουλτούρας στην Ελλάδα

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας.

 

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, υποδέχθηκε στα γραφεία της Ένωσης, τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας Παναγιώτη Πιτσιλό και τον γραμματέα Αντώνιο Σηφάκη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, ζήτησαν την συνδρομή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, για την περαιτέρω διάδοση της ποδηλατικής κουλτούρας στην Ελλάδα, με μια σειρά δράσεων τις οποίες και περιέγραψαν.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η περαιτέρω διάδοση φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον μέσων μεταφοράς, είναι ένα ζητούμενο που πρέπει να υλοποιηθεί προς όφελος όλων. Άλλωστε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, επιλέγει την χρήση ποδηλάτου όπου είναι εφικτή, μεταφέροντας το αναγκαίο μήνυμα για την βιωσιμότητα του πλανήτη.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ δεσμεύτηκε, πως οι προτάσεις της Ομοσπονδίας θα εξεταστούν σε θεσμικό επίπεδο όταν αυτές κατατεθούν επίσημα στο ανώτατο όργανο εκπροσώπησης των Δήμων της Ελλάδας, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 06 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήλωση Προέδρου ΚΕΔΕ & Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για τον θάνατο μαθητή σε δημοτικό σχολείο των Σερρών.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, εκφράζω τη βαθιά θλίψη μας…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 05 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήλωση Προέδρου Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο airetos.gr για την απόφαση του ΣτΕ

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικές τις διατάξεις που έδιναν υπερ-ενισχυμένη εκπροσώπηση…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 03 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με ζητούμενο την αναγκαία ενδυνάμωση της Αυτοδιοίκησης, η συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου, με τον Πρόεδρο του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης Leendert Verbeek

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας,…