10 Νοεμβρίου, 2022

Η ΚΕΔΕ προτίθεται να συνδράμει στην εξάπλωση της ποδηλατικής κουλτούρας στην Ελλάδα

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας.

 

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, υποδέχθηκε στα γραφεία της Ένωσης, τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας Παναγιώτη Πιτσιλό και τον γραμματέα Αντώνιο Σηφάκη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, ζήτησαν την συνδρομή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, για την περαιτέρω διάδοση της ποδηλατικής κουλτούρας στην Ελλάδα, με μια σειρά δράσεων τις οποίες και περιέγραψαν.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η περαιτέρω διάδοση φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον μέσων μεταφοράς, είναι ένα ζητούμενο που πρέπει να υλοποιηθεί προς όφελος όλων. Άλλωστε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, επιλέγει την χρήση ποδηλάτου όπου είναι εφικτή, μεταφέροντας το αναγκαίο μήνυμα για την βιωσιμότητα του πλανήτη.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ δεσμεύτηκε, πως οι προτάσεις της Ομοσπονδίας θα εξεταστούν σε θεσμικό επίπεδο όταν αυτές κατατεθούν επίσημα στο ανώτατο όργανο εκπροσώπησης των Δήμων της Ελλάδας, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αγροτικά Θέματα ... 08 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιτέλους, Αυτοδιοίκηση: Ξεκάθαρο μήνυμα για ισχυρούς Δήμους, με περισσότερους πόρους και ξεκάθαρες αρμοδιότητες από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αλεξανδρούπολη

Ρεκόρ συμμετοχής στις εργασίες της δεύτερης ημέρας του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου, στις θεματικές συνεδριάσεις που…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 07 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μήνυμα συστράτευσης ΚΕΔΕ – ΠΕΔ και ειδικό ψήφισμα για την ανασυγκρότηση της Δυτικής Μακεδονίας

Λάζαρος Κυρίζογλου: «Η Δυτική Μακεδονία αξίζει ένα καλύτερο μέλλον.  Καμία μεταφορά σύμμεικτων απορριμμάτων από Περιφέρεια…