Άρθρο Localit 01 Αυγούστου, 2014

Η ΚΕΔΕ για τον επανέλεγχο δικαιολογητικών πρόσληψης εργαζομένων στους δήμους

indexΜε αφορμή την επιστολή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη προς την ΚΕΔΕ για τον επανέλεγχο δικαιολογητικών πρόσληψης εργαζομένων στους δήμους η ΚΕΔΕ δηλώνει τα παρακάτω:

Η ΚΕΔΕ δίνει σταθερά αγώνα για πλήρη διαφάνεια παντού, για απόλυτη τήρηση της νομιμότητας και για δημιουργία προϋποθέσεων καλύτερης αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες.

Κάθε προσπάθεια που κατοχυρώνει τις παραπάνω αρχές μας βρίσκει ένθερμους συμπαραστάτες και υποστηρικτές γιατί τίποτα δεν έχουμε ούτε πρέπει να αποκρύψουμε.

Γι’ αυτό και παρά το γεγονός ότι ο επανέλεγχος της νομιμότητας των προσλήψεων στους Δήμους επιβαρύνει δραματικά το ολιγάριθμο προσωπικό που διαθέτουμε με επιπρόσθετη γραφειοκρατία, δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με  ενέργειες παρεμπόδισης του επανέλεγχου, γιατί αφενός μεν ακόμη και οι πιο αστήριχτες υπόνοιες πρέπει να ξεκαθαρίζουν, αφ’ ετέρου κάθε πιθανή έκνομη διαδικασία πρέπει να πατάσσεται.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…