Άρθρο Localit 21 Σεπτεμβρίου, 2017

Γιορτή Ψωμιού στο  Άλσος Περιστερίου αύριο και το Σαββατοκύριακο

Αύριο Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 18.00 ανοίγει τις πύλες της η 2η γιορτή ψωμιού στο Άλσος Περιστερίου που διοργανώνει η Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών Προαστίων Περιχώρων.

Ένα πρότυπο  βιοτεχνικό  αρτοποιείο θα  παρασκευάζει φρέσκο  ψωμί και προϊόντα ζαχαροπλαστικής φούρνου  παρουσία των επισκεπτών και τα προϊόντα θα διατίθενται άμεσα και δωρεάν στους παρευρισκομένους.

Φέτος για πρώτη φορά θα δημιουργηθεί και ένα υπαίθριο παιδικό εργαστήριο για ζωντανό διαδραστικό παιχνίδι ζυμώνοντας φρέσκο ψωμί.

Σκοπός της γιορτής, όπως αναφέρει η συντεχνία, είναι να δείξει στους καταναλωτές ποιοι και πως παρασκευάζουν το φρέσκο ψωμί στην Ελλάδα  και τις διαφορές του από άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα. Ιδιαίτερα δε, να γίνει αυτό περισσότερο κατανοητό στα νέα παιδιά  που τώρα διαμορφώνουν τις διατροφικές τους συνήθειες.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Γιορτής Ψωμιού είναι :

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 22/09/17 18.00 – 22.00

ΣΑΒΒΑΤΟ : 23/09/17 18.00 – 22.00

ΚΥΡΙΑΚΗ : 24/09/17  10.00 – 13.00 και 16.00 – 22.00

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Με μια ματιά 10 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Δράμας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με παιχνίδι και δράσεις

Ο Δήμος Δράμας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια ανοιχτή γιορτή για παιδιά και…