Άρθρο Localit 22 Αυγούστου, 2017

Για ΟΑΣΘ και σχολική στέγη συζητά σήμερα η ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας

Ο ΟΑΣΘ, η σχολική στέγη και το διήμερο συνέδριο του Ελεγκτικού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη είναι μεταξύ των κύριων θεμάτων που θα απασχολήσουν σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ).

Οι δήμαρχοι της Βόρειας Ελλάδας θα συνεδριάσουν στα γραφεία της ΠΕΔΚΜ προκειμένου να συζητήσουν για τη λήψη απόφασης για την πρόταση ορισμού τριών υποψηφίων μελών της ΠΕΔΚΜ στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας «Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης Ανώνυμη Εταιρία».

Επίσης, αναμένεται να λάβουν απόφαση για την πραγματοποίηση διήμερου συνεδρίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα τους απασχολήσει και η σχολική στέγη λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στις 11 του μηνός.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…

Ρεπορτάζ 10 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμοι σε όλη τη χώρα έστειλαν μήνυμα πρόληψης και αλληλεγγύης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία (SMA)

Με συμβολικές φωταγωγήσεις δημαρχείων, δημόσιων κτιρίων και τοπόσημων, αλλά και με στοχευμένα μηνύματα ενημέρωσης και…