Άρθρο Localit 10 Σεπτεμβρίου, 2016

Γεύμα εργασίας Αλ. Τσίπρα με Γ. Μπουτάρη και Απ. Τζιτζικώστα

Τσίπρας Μπουτάρης ΤζιτζικώσταςΌλα τα θέματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή τέθηκαν επί τάπητος στο γεύμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Παρόντες στο γεύμα είναι οι υπουργοί Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, η υφυπουργός Μακεδονίας -Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Στην αρχή της συζήτησης ο κ. Τζιτζικώστας ενημέρωσε για την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στο Άγιο Όρος και ο κ. Τσίπρας ζήτησε να μάθει πληροφορίες για το πως εξελίσσεται η κατάσταση.

Πριν αρχίσει το γεύμα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είπε ότι θα θέσει στον πρωθυπουργό τρία ζητήματα. Το ένα αφορά το προσφυγικό, το δεύτερο τις υποδομές και το τρίτο τη συνεργασία της περιφέρειας με τα αρμόδια υπουργεία.

Ο κ. Μπουτάρης από την πλευρά του είπε ότι θα θέσει και αυτός το ζήτημα των υποδομών και του ΟΑΣΘ, ενώ εξέφρασε τη διαφωνία του με τη λειτουργία παραρτήματος του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…