Άρθρο Localit 12 Δεκεμβρίου, 2019

Γαλλία: Δεν θα σταματήσουν οι απεργίες ούτε τα Χριστούγεννα, ανακοίνωσε το συνδικάτο CGT

Το συνδικάτο CGT στη Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα σταματήσουν οι απεργίες στα μέσα μαζικής μεταφοράς ούτε την περίοδο των Χριστουγέννων αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει στην μεταρρύθμισή της του συνταξιοδοτικού συστήματος.

“Δεν θα σταματήσουμε για τα Χριστούγεννα αν η κυβέρνηση δεν λογικευτεί”, δήλωσε στον γαλλικό ραδιοσταθμό Franceinfo ο Λοράν Μπριν, επικεφαλής του τομέα σιδηροδρόμων του συνδικάτου CGT.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Εντουάρ Φιλίπ δήλωσε χθες Τετάρτη ότι ο γαλλικός λαός θα πρέπει να εργάζεται για δύο επιπλέον χρόνια για να μπορεί να πάρει πλήρη σύνταξη, το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συνδικάτων, τα οποία δήλωσαν ότι θα εντείνουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις για να επιβάλλουν στην κυβέρνηση μια αλλαγή πολιτικής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…