Άρθρο Localit 12 Δεκεμβρίου, 2019

Γαλλία: Δεν θα σταματήσουν οι απεργίες ούτε τα Χριστούγεννα, ανακοίνωσε το συνδικάτο CGT

Το συνδικάτο CGT στη Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα σταματήσουν οι απεργίες στα μέσα μαζικής μεταφοράς ούτε την περίοδο των Χριστουγέννων αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει στην μεταρρύθμισή της του συνταξιοδοτικού συστήματος.

“Δεν θα σταματήσουμε για τα Χριστούγεννα αν η κυβέρνηση δεν λογικευτεί”, δήλωσε στον γαλλικό ραδιοσταθμό Franceinfo ο Λοράν Μπριν, επικεφαλής του τομέα σιδηροδρόμων του συνδικάτου CGT.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Εντουάρ Φιλίπ δήλωσε χθες Τετάρτη ότι ο γαλλικός λαός θα πρέπει να εργάζεται για δύο επιπλέον χρόνια για να μπορεί να πάρει πλήρη σύνταξη, το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συνδικάτων, τα οποία δήλωσαν ότι θα εντείνουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις για να επιβάλλουν στην κυβέρνηση μια αλλαγή πολιτικής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Εκτός Συνόρων 18 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ήρθη η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες, η ηρεμία επέστρεψε στην πόλη

Η ηρεμία επέστρεψε χθες, Τρίτη, στο Λος Άντζελες, όπου η δήμαρχος Κάρεν Μπας αποφάσισε να…