Άρθρο Localit 26 Οκτωβρίου, 2021

Γαλάτσι: Συνάντηση δημάρχου -ιδιοκτητών καταστημάτων, για τη Γραμμή 4 του μετρό

Στο Γαλάτσι, με αφορμή την έναρξη εργασιών της Γραμμής 4 του Μετρό,  τέθηκαν επί τάπητος, τα θέματα των ιδιοκτητών καταστημάτων,  σε συνάντηση τους με το δήμαρχο της πόλης,  Γιώργο Μαρκόπουλο, τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Το Καμίνι».

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, στο πλαίσιο της συνάντησης με τους επιχειρηματίες,  συζήτησε όσα ακούστηκαν στην τηλεδιάσκεψη με την Αττικό Μετρό ΑΕ, ώστε να βρεθούν οι λιγότερο ζημιογόνες λύσεις για τις επιχειρήσεις που πλήττονται, από τα επικείμενα έργα της Γραμμής 4.

«Αν και περίμενα μεγαλύτερη συμμετοχή από τους ιδιοκτήτες καταστημάτων της πόλης, ωστόσο πιστεύω ότι όσοι είστε εδώ έχετε εύλογες απορίες, δικαιολογημένο άγχος καθώς και διάθεση να διεκδικήσουμε από κοινού το καλύτερο για την πόλη μας. Συμφωνούμε ότι το έργο του ΜΕΤΡΟ μετά την αποπεράτωσή του θα κάνει το Γαλάτσι μας πιο φιλικό, πιο προσβάσιμο και σαφώς θα μειώσει τη διερχόμενη κίνηση που ταλαιπωρεί όλους μας, αλλά μέχρι να υλοποιηθεί πρέπει σαν τοπική κοινωνία να ξεπεράσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται όλα τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν. Και αυτό θα το κάνουμε μαζί», είπε ο Γ. Μαρκόπουλος, στη συνάντηση.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος, σύντομα θα δημιουργηθεί γραφείο στον Δήμο, στο οποίο κάτοικοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων θα μπορούν να απευθύνονται, ώστε να καταθέτουν προτάσεις και απορίες σε σχέση με τα έργα του ΜΕΤΡΟ και να λαμβάνουν επίσημη και έγκυρη απάντηση.

Σημειώνεται ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα κλιμάκιο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ από κοινού με τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στα καταστήματα, ώστε να εκφράσουν την άποψή τους και να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους ενόψει της μεγάλης αλλαγής που επίκειται στο Γαλάτσι.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 03 Δεκεμβρίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπ. Σπυρίδων: Ο συντονισμός και οι συνέργειες των φορέων της Αυτοδιοίκησης, θα συμβάλλουν στην εξάλειψη των αδυναμιών παραγωγής έργου

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, με θέμα: «Περιφερειακή Ανάπτυξη μέσα από…

Ρεπορτάζ 03 Δεκεμβρίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άρτα: Οικόπεδο και τεχνογνωσία για τη δημιουργία στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑμεΑ παραχωρεί ο Δήμος

Οικόπεδο δύο στρεμμάτων για τη δημιουργία μόνιμης στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑμεΑ, για όλο τον Νομό…

Ρεπορτάζ 03 Δεκεμβρίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάτρα: Υπαίθρια έκθεση με έργα από τον πόλεμο τη Ναζιστική κατοχή, τις εκτελέσεις και την πείνα στην πλατεία Ελευθερίας

Μια υπαίθρια έκθεση μέσα από την οποία αναδεικνύονται εικόνες και μνήμες από τη Ναζιστική κατοχή,…