Άρθρο Localit 18 Αυγούστου, 2015

Γ.Κατρούγκαλος: Οι «διαθέσιμοι» μπορούν να επιστρέψουν στις θέσεις τους

katrougkalosΤη θέση ότι μπορούν να επανέλθουν κανονικά στην υπηρεσία τους, φαίνεται να διατυπώνει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός με επιστολή του προς τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σπύρο Σαγιά, υποστηρίζει ότι τα άρθρα του σχετικού νόμου (4325/2015) επιτρέπουν την επιστροφή των διαθέσιμων.

Μάλιστα φέρεται να υποστηρίζει ότι η επαναφορά των εν λόγω υπαλλήλων δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό,  καθώς το μισθολογικό κόστος τους έχει συνυπολογιστεί στο συνολικό αριθμό που προβλέπεται για τις φετινές προσλήψεις.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα συμπερασματικά ο Γ. Κατρούγκαλος καταλήγει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο να δημοσιευθούν άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι διαπιστωτικές πράξεις που προβλέπουν την επανατοποθέτηση τους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Νέες «έξυπνες» διαβάσεις για μεγαλύτερη οδική ασφάλεια

Ο Δήμος Βριλησσίων προχώρησε σε παρεμβάσεις ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, με την εγκατάσταση νέων «έξυπνων»…

Ρεπορτάζ 06 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22η ΔΕΒΘ: Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του κόσμου του βιβλίου

Από τις 7 έως τις 10 Μαΐου 2026 θα πραγματοποιηθεί η 22η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου…