Έκθεση Φωτογραφίας, διοργανώνουν το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης, η Πολιτιστική Επιτροπή και το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου, καλώντας τους μαθητές των Λυκείων και των Γυμνασίων του πόλης, να καταθέσουν την έμπνευση και να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους στο φωτογραφικό φακό, με θέμα «Φωτογραφίζω το δικό μου χρόνο».
Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές «Φωτογραφίζουμε χωρίς το στημένο και την γκριμάτσα. Φωτογραφίζουμε αληθινές στιγμές που βιώνουμε καθημερινά, μέσα και έξω απ’ το σπίτι (όχι στο σχολείο), μόνοι ή με τις παρέες».
Το Φωτογραφικό εργαστήρι μέσα στο πλαίσιο των δράσεών του προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει όλο και περισσότερους στην καλλιτεχνική δημιουργία μέσω της φωτογραφικής τέχνης.
Ο κάθε μαθητής που επιθυμεί να λάβει μέρος, θα πρέπει να υποβάλλει τη συμμετοχή του, αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή από 7 Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2013.
Μπορεί να υποβάλλει μέχρι πέντε (5) φωτογραφίες, είτε ασπρόμαυρες είτε έγχρωμες. Από το σύνολο των φωτογραφιών θα επιλεγούν οι καλύτερες για την έκθεση που θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού (Μητροπολιτικό-Κοινωνικό Ιατρείο – Πρώην Αμερικάνικη Βάση).25-26-27-28 Απριλίου 2013.
Δεκτές θα γίνουν ψηφιακές και αναλογικές φωτογραφίες οι οποίες θα μας αποσταλούν σε ψηφιακή μορφή. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε ψηφιακό αρχείο jpeg, 300dpi, χωρίς υδατογράφημα. Το μέγεθος αρχείου θα πρέπει να είναι 1Mb κατ’ελάχιστον και 10Mb το μέγιστο, ώστε να μπορεί να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο ηλεκτρονικά με e-mail: photoergastiriEA@gmail.com και την ένδειξη «ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» αποστέλλοντας μαζί με τις φωτογραφίες το ονοματεπώνυμο τους, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, επίσης να αναφέρεται, το σχολείο, την τάξη και το τμήμα του μαθητή.
Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης