Άρθρο Localit 03 Οκτωβρίου, 2022

Φωτιά προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στο ιστορικό κτίριο του δημαρχείου Σερβίων

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής  στο ιστορικό κτίριο του δημαρχείου Σερβίων. Με την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά οριοθετήθηκε στο κεντρικό και ιστορικό τμήμα του πρώτου ορόφου, όπου και λίγες ώρες αργότερα ολοκληρώθηκε η κατάσβεση της, ενώ διερευνώνται τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Σερβίων X. Ελευθερίου  μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 , το δημαρχείο ήταν κλειστό από την Παρασκευή και την ώρα της φωτιάς ήταν όλοι στο πανηγύρι.

«Ειδοποιηθήκαμε ότι υπάρχει πρόβλημα στο δημαρχείο», είπε ο Χ. Ελευθερίου.

«Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν μικρό, αλλά το κτήριο ήταν παλιό», σημείωσε και η φωτιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα μέσα στο κτίριο. Ως προς τα αίτια, είπε ότι, σύμφωνα με τους πυροσβέστες, «τα καλώδια των υπολογιστών περνούσαν πάνω από τη σκεπή».

Ο δήμος Σερβίων ενημερώνει τους δημότες ότι για το επόμενο διάστημα το ΚΕΠ  θα συνεχίζει να τους εξυπηρετεί κανονικά. Παράλληλα τους προτρέπει  να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις προς το δημαρχείο, πλην έκτακτων και επειγουσών  περιπτώσεων, μέχρι να αποκατασταθεί  η λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών, ενώ θα μπορούν να επικοινωνούν είτε τηλεφωνικά στο 2464350200 είτε ηλεκτρονικά στο info@dservion.gr.

“Δυστυχώς, μια μέρα χαράς για την περιοχή μας, μετατράπηκε σε λίγα λεπτά σε νύχτα θλίψης. Στα πολλά προβλήματα, προστέθηκε ακόμη ένα. Και αυτή τη φορά, όλοι μαζί … ενωμένοι … με αλληλεγγύη και ομοψυχία … με στόχο το κτίριο του νέου Δημαρχείου να είναι αντάξιο της ιστορίας του τόπου μας” αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΕΔΕΥΑ καταδικάζει κάθε προσπάθεια υποτίμησης και απαξίωσης των ΔΕΥΑ

   Ζητά πρόσθετη οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη της οικονομικής επιβάρυνσης των επιχειρήσεων από την…

Ρεπορτάζ 07 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάτα: Άγνωστοι βανδάλισαν τον εορταστικό φωτισμό στην κεντρική πλατεία

Σε βανδαλισμό μέρους του εορταστικού φωτισμού, που έχει τοποθετηθεί σε δέντρα επί της Κεντρικής Πλατείας…

Ρεπορτάζ 07 Δεκεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν αιματολογικοί έλεγχοι σε όλα τα μέλη των Λεσχών Φιλίας της Αθήνας -Κοινή δράση Δήμου-Υπουργείου Υγείας

Σειρά δράσεων στις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων, εγκαινιάζουν ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και…