Άρθρο Localit 03 Φεβρουαρίου, 2015

Φονική χιονοθύελλα έπληξε τις βορειοανατολικές πολιτείες της Αμερικής

Μία θανατηφόρα χιονοθύελλα που έπληξε την Κυριακή και τη Δευτέρα τις βορειοανατολικές πολιτείες της Αμερικής προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον 7 ανθρώπων καθώς και ακυρώσεις σε πολλά μεγάλα αεροδρόμια.

Η δεύτερη μεγάλη θύελλα μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, έπληξε τη Νέα Υόρκη και τη Βοστόνη με χιονοπτώσεις, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, εκατοντάδες πτήσεις ματαιώθηκαν σε Διεθνή Αεροδρόμια στη Βοστόνη, το Νιου Τζέρσεϊ και τη Νέα Υόρκη.

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες οδήγησαν στο θάνατο τουλάχιστον 7 ανθρώπων τη Δευτέρα. Μία γυναίκα στη Βοστόνη σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από εκχιονιστικό όχημα και 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε εθνικές οδούς της Νέας Υόρκης και της Ιντιάνα. Επίσης ένας φρουρός στο πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ έχασε τη ζωή του εξαιτίας της χιονόπτωσης ενώ ένας ακόμα άνθρωπος σκοτώθηκε σε ατύχημα με σνόουμομπίλ στο Μίτσιγκαν.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Εκτός Συνόρων 09 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας τίμησε την Παιδική-Νεανική Χορωδία «Άγ. Σπυρίδων»

Την Παιδική-Νεανική Χορωδία «Άγ. Σπυρίδων» τίμησε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, αναγνωρίζοντας τη…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…