Άρθρο Localit 03 Φεβρουαρίου, 2015

Φονική χιονοθύελλα έπληξε τις βορειοανατολικές πολιτείες της Αμερικής

Μία θανατηφόρα χιονοθύελλα που έπληξε την Κυριακή και τη Δευτέρα τις βορειοανατολικές πολιτείες της Αμερικής προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον 7 ανθρώπων καθώς και ακυρώσεις σε πολλά μεγάλα αεροδρόμια.

Η δεύτερη μεγάλη θύελλα μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, έπληξε τη Νέα Υόρκη και τη Βοστόνη με χιονοπτώσεις, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους. Εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, εκατοντάδες πτήσεις ματαιώθηκαν σε Διεθνή Αεροδρόμια στη Βοστόνη, το Νιου Τζέρσεϊ και τη Νέα Υόρκη.

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες οδήγησαν στο θάνατο τουλάχιστον 7 ανθρώπων τη Δευτέρα. Μία γυναίκα στη Βοστόνη σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από εκχιονιστικό όχημα και 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικά δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε εθνικές οδούς της Νέας Υόρκης και της Ιντιάνα. Επίσης ένας φρουρός στο πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ έχασε τη ζωή του εξαιτίας της χιονόπτωσης ενώ ένας ακόμα άνθρωπος σκοτώθηκε σε ατύχημα με σνόουμομπίλ στο Μίτσιγκαν.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Καταβολή επιδόματος σίτισης και στέγασης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος κατέβαλε τα πρώτα ποσά για το διάστημα Νοεμβρίου – Απριλίου, στηρίζοντας έμπρακτα τους…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Νέες «έξυπνες» διαβάσεις για μεγαλύτερη οδική ασφάλεια

Ο Δήμος Βριλησσίων προχώρησε σε παρεμβάσεις ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, με την εγκατάσταση νέων «έξυπνων»…