Άρθρο Localit 21 Νοεμβρίου, 2023

Φλώρινα: Ξεκινά η κατασκευή του Μητροπολιτικού Κέντρου Πρασίνου και Αναψυχής

Τη σύμβαση κατασκευής του έργου”Μητροπολιτικό Κέντρο Πρασίνου και Αναψυχής (Μπουάτ Πρότζεκτ)”, συνολικού προϋπολογισμού 1.580.794 ευρώ, υπέγραψαν ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.

Πρόκειται για την επαναλειτουργία της «άνω μπουάτ», το αναψυκτήριο με την πισίνα, που σηματοδότησαν με τη λειτουργία τους την πόλη της Φλώρινας μέσα στις προηγούμενες δεκαετίες.

«Ένα σημείο αναφοράς, που θα μεταφέρει την παλιά αίγλη στη νέα εποχή. Που θα αποτελεί τον δημοφιλέστερο προορισμό, φιλοξενώντας συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλα δρώμενα. Με οργανωμένο ένα σύμπλεγμα αθλητικών εγκαταστάσεων, που θα μπορεί ακόμα και να φιλοξενήσει προπονητικά καμπ, ακόμα και να διοργανώσει μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις», αναφέρει ο Δήμος στην ανακοίνωσή του. Όπως προσθέτει, την ίδια ώρα, η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη σε όλους τους πολίτες, με έμφαση στην αξιοποίηση του τεράστιου αυτού φυσικού πλούτου της περιοχής με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 04 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα εφαρμογή για κινητά αναδεικνύει πολιτισμό, ιστορία και ενδιαφέροντα περιβαλλοντικά στοιχεία των Δήμων Αλίμου, Καλλιθέας και Π. Φαλήρου

Μια έξυπνη εφαρμογή ηλεκτρονικού πολιτισμού, ηλεκτρονικού τουρισμού και ενίσχυσης βιώσιμης κινητικότητας, για κινητά και tablet,…

Ρεπορτάζ 04 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάργα: Παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι μελέτες για λιμενικά έργα

Παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας οι μελέτες που κατάρτισε η ανάδοχος εταιρία με χρηματοδότηση από…

Ρεπορτάζ 04 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέες στάσεις λεωφορείων σε 14 Κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας

Στέγαστρα στάσεων λεωφορείων, σε 14 κοινότητες, τοποθέτησε ο Δήμος Ελασσόνας για την εξυπηρέτηση των  επιβατών…