Άρθρο Localit 31 Οκτωβρίου, 2018

Ευρωπαϊκό βραβείο στον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας

Ευρωπαϊκό βραβείο για τη συμβολή του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας στην προστασία του περιβάλλοντος, απονεμήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας του Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ) και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στον ΦΟΔΣΑ, σε ειδική τελετή στο Πολεμικό Μουσείο, στην Αθήνα.

Το βραβείο, το οποίο παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας του φορέα, Σ. Λαφαζανίδης, απονέμεται σε εταιρείες και φορείς του Δημοσίου που προάγουν την καινοτομία, την αειφόρο ανάπτυξη, την κυκλική οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Το βραβείο, που είναι το έβδομο στη σειρά που απονέμει ο ΠΑΣΕΠΠΕ, χορηγείται σε συνεργασία με την Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Κομισιόν που έχει θέσει και τα κριτήρια αξιολόγησης των συμμετεχόντων.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης, υπογράμμισε τη σημασία που έχει η προστασία του περιβάλλοντος κατά την εκτέλεση του έργου της διαχείρισης των απορριμμάτων, τόσο για την κοινωνία, όσο και για την οικονομία, η οποία, όπως ανέφερε, ωφελείται από την ενίσχυση του κύκλου εργασιών και τις νέες θέσεις εργασίας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Καταβολή επιδόματος σίτισης και στέγασης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος κατέβαλε τα πρώτα ποσά για το διάστημα Νοεμβρίου – Απριλίου, στηρίζοντας έμπρακτα τους…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…