Άρθρο Localit 03 Απριλίου, 2017

 Έτοιμα να λειτουργήσουν δυο ακόμη Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών σε Αθήνα και Πειραιά

Συμπληρώθηκε ένας μήνας από τη λειτουργία του πρώτου πιλοτικού Γραφείου Ενημέρωσης Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ), που έθεσε σε λειτουργία η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ), την 1η Μαρτίου 2017, επί της οδού Θηβών 196-198 στον ‘Αγιο Ιωάννη Ρέντη.

Σε αυτό το διάστημα εξυπηρετήθηκαν 303 πολίτες οι οποίοι προσήλθαν στο ΓΕΥΔ, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού. Όπως αναφέρουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη της υπηρεσίας, «λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των πραγματικών εργάσιμων ημερών (Σαββατοκύριακα, αργίες,κλπ), ο αριθμός αντιστοιχεί σε εξυπηρέτηση περίπου 20 πολιτών ημερησίως». Με αυτό τον ρυθμό, όταν αναπτυχθεί πλήρως το δίκτυο των 120 γραφείων, θα είναι σε θέση να εξυπηρετεί περίπου 2.500 πολίτες ημερησίως.

Σημειώνεται ότι είναι έτοιμα είναι να λειτουργήσουν, πιθανότατα την εβδομάδα μετά το Πάσχα, δύο ακόμα ΓΕΥΔ, στην Αθήνα (στη διασταύρωση Σολωμού και Πατησίων) και στον Πειραιά (Μαυρομιχάλη 17), σε χώρους που παραχωρεί ο ΟΑΕΔ.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…