Άρθρο Localit 02 Σεπτεμβρίου, 2020

Επιτρέπεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών σε Χαλκιδική, Χανιά, Λέσβο, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Μύκονο, Πάρο και την Αντίπαρο

Επιτρέπεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών στη Χαλκιδική, τα Χανιά, τη Λέσβο, τη Ζάκυνθο, το Ηράκλειο, τη Μύκονο, την Πάρο και την Αντίπαρο.

Αυτό αναφέρει σχετική κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.53696/1.9.2020) και αφορά προγενέστερη απόφαση (Δ1α/Γ.Π.οικ.52976/28.8.2020) ως προς την λειτουργία  των λαϊκών αγορών σε ορισμένες περιοχές, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Όπως ορίζει η απόφαση που ισχύει από την 3η Σεπτεμβρίου 2020 έως και την 15η Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 6.00 π.μ.:

α) Σε κάθε λαϊκή αγορά από τους πωλητές (παραγωγοί και επαγγελματίες) που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, σύμφωνα με την άδειά τους, συμμετέχουν πωλητές σε ποσοστό 50%, ανά κατηγορία πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες).

β) Οι φορείς λειτουργίας των λαϊκών αγορών δημοσιοποιούν πίνακα με τους συμμετέχοντες, κάθε φορά, πωλητές (παραγωγούς και επαγγελματίες) στις λαϊκές αγορές ευθύνης τους.

γ) Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε 5 μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 07 Οκτωβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του ΣΜΕΔΕΚΕΜ ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου

Στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Μελετητών Δημοσίων…

Ρεπορτάζ 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: ανανεώνεται ο στόλος Καθαριότητας

Ο Δήμος Φιλοθέης- Ψυχικού παρέλαβε το πρώτο από τα επτά νέα οχήματα που θα ενισχύσουν…

Ενδιαφέρουν 29 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επετειακές εκδηλώσεις για τα 455 χρόνια από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου

Ο Δήμος Ναυπακτίας τιμά την 455η επέτειο της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου με ένα πολυήμερο πρόγραμμα…