Άρθρο Localit 03 Απριλίου, 2012

Επιχορήγηση 56 δήμων για μισθούς μεταταχθέντων από ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΑΣΑ

Την επιχορήγηση 56 Δήμων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2012 με συνολικό ποσό 751.000,00 €, υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης. 

 Το συγκεκριμένο ποσό θα καλύψει  δαπάνες μισθοδοσίας Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, των υπαλλήλων που έχουν μεταταχθεί σε δήμους και προέρχονται από τους ομίλους ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΑΣΑ.  

Στην απόφαση του υπουργού Εσωτερικών επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι κατανέμονται από το λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών», συνολικό ποσό 751.000,00 €. Η απόφαση υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ότι το ποσό αποδίδεται σε Δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο προς κάλυψη δαπανών μισθοδοσίας Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους, των μεταταχθέντων σε αυτούς υπαλλήλων από τους ομίλους ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΑΣΑ. 

Αναλυτικά η απόφαση εδώ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…